«Η τρίτη θέση ήρθε δίκαια»
«Το πρόσημο για φέτος είναι θετικό, αφού κάναμε ένα βήμα παραπάνω» υποστήριξε με δηλώσεις του στο pisina.net ο Νάσος Ηρειώτης, συνεργάτης του Δημήτρη Μάζη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα από την ομάδα του.
Στο τρίτο ραντεβού με τον Απόλλωνα στο Σεράφειο, στη σειρά των αγώνων κατάταξης στα Play Off για τις θέσεις 3-4, το «τριφύλλι» επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
«Η τρίτη θέση ήρθε δίκαια και την αξίζαμε 100%. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με τα καλά και τα άσχημά της, όμως, στο τέλος δικαιωθήκαμε. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε προσγειωμένοι και να μην τα πετάμε στα σύννεφα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ένα μετάλλιο είναι ένα μετάλλιο και μας δίνει χαρά» είπε ο Νάσος Ηρειώτης.
«Σαν Παναθηναϊκός θες να φτάσεις στην κορυφή αλλά αυτό δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη διότι ο Ολυμπιακός αυτό το κάνει δεκαετίες και για να τον καθαιρέσεις ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Εύχομαι να έχουμε υγεία. Το χρόνου θα είναι μια άλλη χρονιά γεμάτη απαιτήσεις χωρίς αυτό όμως να μας αγχώνει. Θα έχουμε το υλικό και την στήριξη της διοίκησης να πάμε για το κάτι παραπάνω, δεν ξέρω πιο θα είναι αυτό ούτε θέλω να το προσδιορίσω.
Συγχαρητήρια σε όλους για την φετινή χρονιά, καλή συνέχεια σε όσους δεν θα είναι στην ομάδα του χρόνου και τους ευχαριστούμε που έδωσαν τα πάντα για να ανέβουμε στο βάθρο».
Pisina.net