Η ετυμηγορία του Λευτέρη Βούρου
Ο Λευτέρης Βούρος είναι ο προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Νηρέα Χαλανδρίου και ο έκτος μετά τον Κώστα Σακαλή, Κώστα Γαλανόπουλο, Θοδωρή Ανδρεάκο, Ανέστη Πεσματζόγλου και Αλεξάντερ Τσίριτς που δίνει την δική του ετυμηγορία του για τις καλύτερες παίκτριες της Α1 κατηγορίας που ολοκληρώθηκε τέλη Μαΐου. Πρόκειται για μια ψηφοφορία που έχει καθιερώσει η σελίδα pisina.net και η οποία έρχεται ως συνέχεια εκείνης που πραγματοποιήθηκε τα Χριστούγεννα για την ανάδειξη των κορυφαίων του 2021.
Στην ψηφοφορία λαμβάνουν μέρος οι προπονητές των ομάδων της Α1 προαιρετικά και χωρίς η άποψή τους να απηχεί την γνώμη των συλλόγων. Οι προπονητές ψηφίζουν - κατά σειρά αξιολόγησης - τις 5 καλύτερες παίκτριες (Ελληνίδες και ξένες), τις 5 κορυφαίες νέες (Κ-19 και νεότεροι) και τις 5 τερματοφύλακες που ξεχώρισαν. Στην συνέχεια θα ψηφιστούν (χωρίς ανοικτή ψηφοφορία για ευνόητους λόγους) οι 3 καλύτεροι διαιτητές και ο πιο εξελίξιμος ρέφερι.
Ο Λευτέρης Βούρος ψήφισε την Ειρήνη Νίνου ως την καλύτερη παίκτρια της σεζόν, η Βασιλική Λασκαρίδου επιλέχθηκε ως η κορυφαία νέα παίκτρια, ενώ η Χρυσή Διαμαντοπούλου του ΟΣΦΠ πήρε την ψήφο της καλύτερης πορτιέρο.
Αναλυτικά η ετυμηγορία του Λευτέρη Βούρου:
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ:
- ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΝΟΥ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
- Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη - Ολυμπιακός
- Βασιλική Πλευρίτου - Ολυμπιακός
- Νικόλ Ελευθεριάδου - Ολυμπιακός
- Στεφανία Σάντα - ΝΟ Βουλιαγμένης
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΝΕΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ:
- ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ - ΠΑΟΚ
- Φωτεινή Τριχά - Ολυμπιακός
- Σοφία Τορνάρου - Ολυμπιακός
- Άλκηστη Κοτσάφτη - Πανιώνιος
- Ελίζα Παναγιώτι - Ηλυσιακός
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ:
- ΧΡΥΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Εύα Καρύτσα - ΑΝΟ Γλυφάδας
- Εμμανουέλα Αρχοντάκη - ΑΕΚ
- Ελένη Σωτηρέλη - Εθνικός
- Μαρίνα Κοτσιώνη - ΝΟ Βουλιαγμένης
Pisina.net