«Ευχαριστώ τους αθλητές μου!»
Ο ΝΟ Βουλιαγμένης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας Νέων Ανδρών (Κ19) στην υδατοσφαίριση. Η ομάδα του Κώστα Σπηλιόπουλου επιβλήθηκε με 11-6 επί του ΝΟ Χανίων στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και κατέκτησε το τρόπαιο.
Ο προπονητής του ΝΟΒ μίλησε στο pisina.net για την επιτυχία της ομάδας του, αναφέροντας τα κάτωθι: «Η φιλοσοφία του ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν πάντα να στηρίζεται στα δικά της παιδιά, που προέρχονται από τις ακαδημίες της. Παρά το κενό που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια,
τα τελευταία δύο η ομάδα κατάφερε να παίξει σε τρεις τελικούς και να πάρει δύο πρωταθλήματα, στις κατηγορίες των εφήβων και των νέων ανδρών, δείχνοντας την δουλειά που γίνεται και που φέρνει και τα αποτελέσματα αυτά.
Ο στόχος είναι πάντα αυτά τα παιδιά να πλαισιώσουν, όσο το δυνατόν περισσότερο, την ανδρική ομάδα.
Στην προκειμένη περίπτωση, στο πρωτάθλημα των νέων ανδρών, θεωρώ πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε και μέσα στην πισίνα.
Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τους αθλητές μου γιατί έδωσαν τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας!».