«Επιβεβαιώσαμε πως είμαστε στις δυο καλύτερες ομάδες»
Εξαιρετικά ικανοποιημένος από την παρουσία του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Κατηγορίας που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Κραουνάκης.
Μιλώντας στο pisina.net, ο κ. Κραουνάκης στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, υπογραμμίζοντας ότι το Παλαιό Φάληρο επιβεβαίωσε τη θέση του ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της ελληνικής κολύμβησης:
«Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και τα αποτελέσματα των αθλητών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Νέων. Επιβεβαιώσαμε ότι βρισκόμαστε ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του αθλήματος. Μάλιστα, κατακτήσαμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία των Νέων Γυναικών, κάτι που αποτελεί μια πολύ σημαντική επιτυχία.»
Ο τεχνικός διευθυντής του Φαλήρου εξήρε το υψηλό επίπεδο των αγώνων, αλλά και την ψυχική και αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών του:
«Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου και οι αθλητές μας ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δείχνοντας τεράστια ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα.»
Ο κ. Κραουνάκης δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει τη συμβολή όλων των συντελεστών της επιτυχίας:
«Αυτές οι επιτυχίες οφείλονται πρωτίστως στην ποιότητα των αθλητών μας, στον προπονητικό σχεδιασμό, στη στήριξη της διοίκησης και του προέδρου μας κ. Δέτση, στην καθημερινή φροντίδα της εφόρου κ. Ζαμπέλη και φυσικά στην πολύτιμη στήριξη των γονέων.»
Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμα πως το Παλαιό Φάληρο θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο:
«Συγχαρητήρια σε όλους! Να είστε σίγουροι ότι συνεχώς θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι.»
Pisina.net