Εντυπωσιακή Νίκη για τον Ν.Ο. Λάρισας - Δηλώσεις
Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας επικράτησε με 18-6 της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας στο κολυμβητήριο της Πολιτείας, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Μερκουριάδης, μίλησε στο pisina.net, σχολιάζοντας την απόδοση της ομάδας του:
"Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε ότι είναι τελείως διαφορετικό από την προηγούμενη εβδομάδα. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή, παίρνοντας σημαντική διαφορά στο σκορ, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα να παίξουν όλα τα κορίτσια, ακόμα και η μικρότερη, που είναι γεννημένη το 2015. Τώρα έχουμε ένα μήνα κενό, όπου με προπόνηση και φιλικά πρέπει να βρεθούμε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα και να βελτιωθούμε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για το αποτέλεσμα και καλή συνέχεια στην ομάδα της Λαμίας."
Η αρχηγός του Ν.Ο. Λάρισας, Βίκυ Χασιώτη, στάθηκε στη σημασία της νίκης και της εμπειρίας που απέκτησαν οι νεότερες αθλήτριες:
"Στο σημερινό παιχνίδι γνωρίζαμε εξαρχής ότι δε θα αντιμετωπίζαμε κάποιο πρόβλημα. Ξεκινήσαμε δυναμικά και πήραμε καλή διαφορά τερμάτων γρήγορα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο προπονητής μας έδωσε χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες ηλικιακά παίκτριες της ομάδας, κάτι που είναι σημαντικό για να αποκτούν εμπειρίες, και ανταπεξήλθαν όπως έπρεπε. Είμαστε χαρούμενες που καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Στόχος μας τώρα είναι το παιχνίδι με τον Ν.Ο. Πατρών και έχουμε έναν μήνα μπροστά μας να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το θετικό αποτέλεσμα."
Pisina.net