Δυναμικό ξεκίνημα, πικρό φινάλε για τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τη Βουδαπέστη, καθώς ηττήθηκε με 13-10 από τη Βάζουτας για τη 2η αγωνιστική του Euro Cup ανδρών. Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Μαζή παραμένουν στην Ευρώπη με μία νίκη και τρεις βαθμούς.
Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους πράσινους, που προηγήθηκαν με 3-2 στο πρώτο οκτάλεπτο και 8-4 στο δεύτερο. Ωστόσο, το τρίτο οκτάλεπτο αποδείχθηκε καταστροφικό για την ελληνική ομάδα, καθώς η άμυνα δεν λειτούργησε σωστά και η επιθετική συγκομιδή περιορίστηκε (έμεινε 13 αγωνιστικά λεπτά και 13 δευτερόλεπτα χωρίς γκολ). Η Βαζούτας εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και με ένα σερί 5-0 ανέτρεψε την κατάσταση, προηγήθηκε με 9-8 στο τέλος της τρίτης περιόδου και έφτασε στη νίκη με το τελικό 13-10.
Από πλευράς Παναθηναϊκού, κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος με 4 γκολ.
ΒΑΖΟΥΤΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 13-10
Οκτάλεπτα: 2-3, 2-5, 5-0, 4-2.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Γουέινμπεργκ, Χαλυβόπουλος 4, Σκουμπάκης 1, Παπανικολάου 1, Γκιουβέτσης 2, Αλβέρτης, Μαραγκουδάκης, Νικολαΐδης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 1, Κοπελιάδης 1, Μπανίτσεβιτς, Ηλιόπουλος.
Αναλυτικά τα στατιστικά και η διακύμανση του αγώνα, ΕΔΩ.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Γ' ΟΜΙΛΟΥ (2 αγ.):
1. ΝΟ Βουλιαγμένης 5
2. Βαζούτας 4
3. Παναθηναϊκός 3
4. Μπουντούσνοστ 0
Pisina.net