Διψασμένοι Αρειανοί
Άνοιξε το Σαββατοκύριακο η αυλαία των αγωνιστικων υποχρεώσεων της καινούργιας σεζόν για την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης στην 25αρα πισίνα του εθνικού κολυμβητηρίου, με τους κολυμβητές του ιστορικού συλλόγου να έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα αγωνιστικό ξεμούδιασμα μετά από την απόχη περίπου τριών μηνών από επίσημες διοργανώσεις.
«Παρά το ότι βρισκόμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο προπονητικά, οι αθλητές μας πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, και εμφανίστηκαν διψασμένοι για διακρίσεις ενόψει της απαιτητικής σεζόν που ακολουθεί» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Άρης και προσθέτει:
«Κοντά στα ρεκόρ τους οι περισσότεροι κολυμβητές μας, ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους για την ετοιμότητα τους.
Άτυποι πρωταγωνιστές σε αυτό το πρώτο τεστ, Ανδρεόπουλος Θεόδωρος και Σίσκος Απόστολος, που τερμάτισαν με ταυτόχρονη άφιξη στα 100 ύπτιο, Γκιουζεπα-Πετροπουλου Βαρβάρα στα 200 πεταλούδα, Φλώρος Βασίλης και Ουζουνογλου Δημήτρης στα 100 πρόσθιο, Γιαμαλης Δημήτρης και Σβηρκου Αμαλία στα 100 ελεύθερο, Παπαδοπούλου Αναστασία-Χαριτινη και Τοπουζη Μαρία στα 50 πεταλούδα, Λολιδης Θεόδωρος και Σαντολης Δημήτρης στα 400 ελεύθερο, Αϊβαζιδη Ανδριάνα, Λάκκα Μαρία, Πολυζα Ελισάβετ,Σιδέρης Ιωάννης -Παναγιωτης στα 100 ύπτιο, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κι έδειξαν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν».
ΠΗΓΗ ΑΡΗΣ