Διπλή… εκκρεμότητα
Δυο παιχνίδια απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η 7η αγωνιστική της Β΄φάσης στην Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών. Ένα για τον όμιλο G1 και άλλο ένα για τον G2. Αμφότεροι θα πραγματοποιηθούν μέσα στην εβδομάδα ώστε να κλείσει και αυτή η εκκρεμότητα.
Την Τετάρτη (23/4) στο κολυμβητήριο του Αλίμου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας στις 21.30. Η Ένωση παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά προκειμένου να αποφύγει τον απ ευθείας υποβιβασμό, ενώ η θεσσαλική ομάδα διεκδικεί τη δεύτερη θέση στο G2 γκρουπ και θέλει τη νίκη.
Την Πέμπτη (24/4), στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, ο τοπικός Ναυτικός Όμιλος θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στις 17.00. Ο νεοσμυρνιώτικος σύλλογος χρειάζεται το τρίποντο για να περάσει στην τρίτη θέση, πάνω από τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο ισοβαθμεί στους 42 πόντους. Οι Χιώτες θα παίξουν κυρίως για το γόητρο αφού είναι δύσκολο να αποφύγουν την όγδοη θέση στον όμιλο G1.