«Δεν μπορέσαμε να μπούμε ποτέ στο ματς»
Η Νίκη Βόλου γνώρισε την ήττα με 10-6 από τον Άρη Θεσσαλονίκης, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών υδατοσφαίρισης.
Η ομάδα της Μαγνησίας δεν κατάφερε να βρει ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τον Άρη να μπαίνει πιο δυνατά στον αγώνα και να επιβάλλει τον ρυθμό του, αξιοποιώντας τα λάθη της Νίκης στην επίθεση. Το επιθετικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων δεν λειτούργησε, τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση, γεγονός που επέτρεψε στους γηπεδούχους να διατηρούν σταθερά το προβάδισμα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Μπλάνας, μίλησε στο Pisina.net, εξηγώντας τους λόγους της ήττας:
«Ήταν ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά και μας πίεσε πολύ, εκμεταλλευόμενος το πολύ κακό επιθετικό μας παιχνίδι, τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση. Δεν μπορέσαμε να μπούμε ποτέ στο ματς και χάσαμε εύκολα».
Pisina.net