«Βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα»
Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 16-8 της Μπουντούτσνοστ Ποντγκόριτσα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Γ΄ Ομίλου της φάσης των «16» του Euro Cup Ανδρών, το βράδυ της Πέμπτης (16/10).
Μπροστά στο ένθερμο κοινό του, που γέμισε το Σεράφειο κολυμβητήριο, το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγούμενο με 3-0 στα μισά της πρώτης περιόδου και 8-3 στο ημίχρονο. Παρά τη μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους σε 10-7 προς το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, οι «πράσινοι» απάντησαν με ένα επιβλητικό σερί 6-0, «καθαρίζοντας» οριστικά την υπόθεση νίκη.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζης, δήλωσε στο pisina.net:
«Η ομάδα ήταν λίγο αγχωμένη στην αρχή του αγώνα. Οι παίκτες μου, παρά το άγχος τους, έβγαλαν πάρα πολύ ενέργεια στην άμυνα. Θεωρώ ότι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τρίτο οκτάλεπτο θα μπορούσαμε να είχαμε επεκτείνει τη διαφορά μας. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πράγματα να βελτιώσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη συμπαράσταση».
Pisina.net