Από τον Άλιμο στη Νέα Σμύρνη
Ύστερα από τρία χρόνια στον Άλιμο ΝΑΣ, η Μαργαρίτα Μπιτσάκου μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη. Η ενίσχυση για την γυναικεία ομάδα πόλο του Πανιωνίου συνεχίζεται, αφού η διοίκηση του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου ανακοίνωσε την συμφωνία με την 22χρονη φουνταριστή για τα επόμενα δύο χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Νέα μεταγραφή για την ομάδα των Γυναικών. Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του για τα επόμενα δύο χρόνια με την αθλήτρια Μαργαρίτα Μπιτσάκου.
Η Μαργαρίτα γεννήθηκε το 2002 αγωνίζεται στην θέση της φουνταριστού έχει κατακτήσει με την Εθνική ομάδα νέων γυναικών το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2018 στην Σερβία και το ασημένιο μετάλλιο στο Ισραήλ το 2021.
Μαργαρίτα καλωσόρισες, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες και διακρίσεις!"