Από τις νεανίδες στους παίδες
Από τις νεανίδες στους παίδες! Το κολυμβητήριο Χανίων ξανά στο επίκεντρο!
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων, το κολυμβητήριο Χανίων ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα παίδων (Κ15)!
Από 24 έως 27 Ιουλίου, οι 12 κορυφαίες ομάδες της χώρας θα βρεθούν στα Χανιά για να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου που υπόσχεται συγκινήσεις και δυνατές μονομαχίες και πολύ μέλλον.
Συμμετέχουν οι ομάδες:
ΝΟ Χανίων, ΝΕ Πατρών, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Εθνικός, ΝΟ Πατρών, Ηλυσιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΠΚ Νεάπολης.
Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων υποδέχεται με τιμή τις αποστολές και συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού υγρού στίβου.
Ραντεβού στις εξέδρες του κολυμβητηρίου!
Πηγή: ΝΟ Χανίων