«Απαιτείται δουλειά και συγκέντρωση»
Ήταν ανταγωνιστικός αλλά αυτό δεν είναι αρκετό… Ο προπονητής του ΝΟ Χίου, Μάκης Μικέδης μιλώντας στο pisina.net επισήμανε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά στην προπόνηση και να είναι συγκεντρωμένοι στους αγώνες προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.
Το συγκρότημα από το νησί της μαστίχας έδωσε δύο παιχνίδια σε λίγα 24ωρα για την Waterpolo League Ανδρών, με τον ΝΟ Χανίων στη Νέα Σμύρνη μεσοβδόμαδα, κόντρα στον οποίο εξασφάλισε το πρώτο του φετινό τρίποντο και τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού το Σάββατο (25/10), που... άντεξε μέχρι το 24ο λεπτό.
«Δεν έχω εκτίμηση για την πορεία και την εικόνα της ομάδας. Είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά ελπίζω ότι αν δουλέψουμε σκληρά και… πεθαίνουμε σωματικά σε κάθε προπόνηση και έχουμε πνευματική συγκέντρωση σε αυτό που κάνουμε, θα αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο» τόνισε.
Pisina.net