83 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

0
222

«Κανένας σίγουρος, κανένας αποκλεισμένος». Αυτό είναι το μήνυμα που περνάει ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Πλατανίτης για τα παιδιά τα οποία πέρασαν τον τελευταίο μήνα τις πόρτες των εθνικών ομάδων στις ηλικιακές κατηγορίες. Παιδιά τα οποία εκφράζουν το αύριο της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Σήμερα, Σάββατο 1 Αυγούστου ολοκληρώνεται το δεύτερο Καμπ προετοιμασίας του ομοσπονδιακού προπονητή και την Δευτέρα ξεκινά ένα τρίτο Καμπ προπαρασκευής. 

«Όλα ξεκίνησαν στις 17 Ιουλίου όταν κλήθηκαν 27 παιδιά από όλη την Ελλάδα που ήταν γεννημένα το 2004. Ακολούθησαν 37 παιδιά γεννημένα το 2005. Για αυτά τα παιδιά ήταν η πρώτη τους επαφή με τα εθνικά συγκροτήματα. Σήμερα Σάββατο 1 Αυγούστου ολοκληρώνεται το συγκεκριμένο καμπ. Από τη Δευτέρα υπάρχουν νέες κλήσεις. Πρόκειται για παιδιά τα οποία γνωρίζουμε και τα οποία μας εκπροσώπησαν πέρυσι στο πρωτάθλημα που έγινε στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Είναι 19 άτομα τα οποία θα μείνουν κοντά μας μέχρι τις 7 Αυγούστου. Τα παιδιά αυτά τα ξέρουμε, δεν μας είναι άγνωστα. Απλά πήραμε την απόφαση να ξανά βρεθούμε μαζί τους. Να μην χαθούμε εν καιρώ πανδημίας. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχω στα χέρια μου από 17 Ιουλίου μέχρι 7 Αυγούστου θα περάσουν την πόρτα των εθνικών ομάδα 83 συνολικά παιδιά. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι απλό. Η πόρτα της εθνικής είναι ανοιχτή για όλους. Εξαρτάται από τα ίδια τα παιδιά. Κανένας δεν είναι σίγουρος και κανένας αποκλεισμένος» Ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή Σάκη Πλατανίτη ο οποίος καταλήγει: 

«Τον Σεπτέμβριο, εάν μας δοθεί ο χρόνος και η ευκαιρία, έχω σκοπό να καλέσω, σε ένα νέο καμπ, παιδιά τα οποία γεννήθηκαν το 2006». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here