“ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ”

0
258
φωτογραφία από panathinaikos1908.gr
Μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος στις καταδύσεις από την ομάδα του Παναθηναϊκού, ανέβηκαν δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη του συλλόγου, panathinaikos1908.gr, από την προπονήτρια της ομάδας Ίνκα Μπαντούρι, η οποία αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία παρά το μικρό αριθμό αθλητών, αλλά και από τον κ. Γιώργο Κόλλια έναν εκ των υπεύθυνων του τμήματος υγρού στίβου του Παναθηηναϊκού, ο οποίος τόνισε τη δημιουργία πρωταθλητών με φόντο την προσήλωση στα ιδανικά του Ομίλου και του Αθλητισμού γενικότερα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:
2ο Συνεχόμενο Πρωτάθλημα στις Καταδύσεις!
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδας για 2η συνεχόμενη χρονιά στις καταδύσεις! Ο Σύλλογός μας κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ στη γενική κατηγορία με 75 βαθμούς έναντι 53 του 2ου Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Αργυρούπολης και 40 του Ναυτικού Ομίλου Βόλου Αργοναύτες. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. στέφθηκε Πρωταθλητής και στην κατηγορία των Ανδρών, με 69 βαθμούς, αφήνοντας στη 2η θέση τον Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης με 38 και στην 3η θέση τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αργώ με 33! Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία για το Τριφύλλι, κόντρα σε παραδοσιακές δυνάμεις στο αγώνισμα. Στην κατηγορία των Γυναικών, η ομάδα μας κατέλαβε την 4η θέση με 6 βαθμούς.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 18-19/6/2016 στο ΟΑΚΑ.

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ίνκα Μπαντούρι δήλωσε στο panathinaikos1908.gr μετά την ολοκλήρωση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

 “Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά καi είμαι πολύ χαρούμενη που η ομάδα μας έχει διάρκεια και πετυχαίνει τόσο σημαντικές διακρίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αλλά και για τις πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών μας σε ατομικό επίπεδο. Έχουμε μικρό αριθμό καταδυτών αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να πετυχαίνουμε τόσο σπουδαίες επιτυχίες. Ελπίζω να αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών στην ακαδημία διότι από κει ξεκινούν όλα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους γονείς τους και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Ο εκ των επικεφαλής του Υγρού Στίβου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Γιώργος Κόλλιας δήλωσε στο panathinaikos1908.gr :

 “Κάθε τίτλος που προστίθεται στην τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου, ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο, είναι μια μικρή δικαίωση της πολύ μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στον Α.Ο. την τελευταία τριετία. Σε όλα τα τμήματα γίνεται πολύ δουλειά με προσήλωση στα ιδανικά του Ομίλου και του αθλητισμού όπως εκείνος πρέπει να υπηρετείται, με ήθος και αξιοπρέπεια. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα τεράστιο κοινωνικό καθήκον, να διαπαιδαγωγεί και να ‘παράγει’ σωστούς ανθρώπους, σωστούς πρωταθλητές. Να διαπλάθει σωματικά τους αθλητές, να τους καλλιεργεί πνευματικά και να τους θωρακίζει ψυχικά. Ο Παναθηναϊκός γεννάει πρωταθλητές όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στην ζωή. Αυτός είναι ο σκοπός του, ο προορισμός του, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής του. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας και το προπονητικό team, καθώς και στους γονείς τους που αφιερώνουν ατέλειωτες ώρες για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε όλους τους φίλους του Συλλόγου, στον αδικοχαμένο Σπύρο Ντόκο και στην Θύρα 13, τον θεματοφύλακα του Παναθηναϊκού, που φέτος γιορτάζει τα 50 της χρόνια¨.