ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

0
402

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο σημερινό χειμερινό πρωτάθλημα της κατηγορίας των κορασίδων. Κατάφερε να πετύχει τη νίκη στο ντουέτο με τις αθλήτριες Γεωργία Βασιλοπούλου και Ηλιάνα Καμπούτση, ενώ στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησε και την τέταρτη θέση με τις Αλεξάνδρα Κουτρουμάνου και Αικατερίνη Μαναρά. Μεγάλη επιτυχία είχε  και στο ομαδικό καθώς έλαβε τον υψηλότερο βαθμό στο ελεύθερο πρόγραμμα, χωρίς όμως να μπορέσει να καλύψει τη διαφορά από τον ΝΟ Χανίων, ο οποίο είχε πάρει σημαντικό προβάδισμα από το χθεσινό του πρόγραμμα στη φιγούρα. Έτσι μπορεί να έμεινε στη δεύτερη θέση, αλλά αυτό άφησε ευχαριστημένες τις προπονήτριες της ομάδα.

ANO Mεταμόρφωησης
Η ομάδα του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Δέσποινα Θεοδωρίδου μία εκ των προπονητριών  του ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τους αγώνες τόσο εγώ, όσο η Ευγενία Καφετζή και η Βασιλική Καφετζή οι άλλες δύο προπονήτριες της ομάδας. Τα παιδιά εκτέλεσαν τα προγράμματά τους σε υψηλό επίπεδο και αυτό αν μη τι άλλο μας ικανοποιεί.  Όλα αυτά προέκυψαν μέσα από την ομαδική δουλειά, η οποία είναι η μοναδική που μπορεί να φέρει αποτελέσματα στα αγωνίσματα αυτού του αθλήματος. Η δουλειά στον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης επικεντρώνεται στο μέλλον του αθλήματος με τη συνεχή ανάδειξη καινούριων αθλητριών. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπουμε τις αθλήτριές μας στις εθνικές ομάδες. Μέχρι σήμερα ήταν ήδη κάποιες, σήμερα περιμένουμε να κληθούν ακόμα περισσότερες. Επόμενος στόχος οι κατηγορίες τζούνιορ το Μάρτιο και η κατηγορία όπεν τον Απρίλιο.

NO Χανίων
Η ομάδα του ΝΟ Χανίων

Ο άλλος σύλλογος που πρωταγωνίστησε σήμερα ήταν ο ΝΟ Χανίων. Κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ομαδικό με ένα πολύ όμορφο ελεύθερο πρόγραμμα, αλλά και χάρη στη διαφορά που είχε χτίσει από τα χθεσινά αποτελέσματα της φιγούρας. Παράλληλα το ζευγάρι Κουργιαντάκη και Παπαγεωργίου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο ντουέτο.

Η κυρία Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, προπονήτρια του ΝΟ Χανίων έκανε δηλώσεις για την pisina.net.

“Κάθε χρόνο οι συνθήκες όλο και δυσκολεύουν στα κολυμβητήρια της χώρας. Βλέπω πως αρκετά σωματεία βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, ενώ έχουν και πρόβλημα με τους χώρους που προπονούνται. Φέτος το πρόγραμμα γι αυτήν την κατηγορία είναι λίγο πιεσμένο ίσως και λόγω του ότι αυτή είναι μια Ολυμπιακή χρονιά. Το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής στις μικρές κατηγορίες αυτού του αθλήματος μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον, παρά τις δυσκολίες που νωρίτερα περιέγραψα. Το αποτέλεσμα για σήμερα φυσικά με αφήνει ικανοποιημένη, καθώς δουλέψαμε σε μια καινούρια χορογραφία που δεν ξέραμε πως θα μας βγει. Έχω την τύχη όλα αυτά τα 16 χρόνια που βρίσκομαι στον όμιλο να έχω πολύ καλές αθλήτριες που είναι και εξαιρετικά παιδιά”.

20160110_134827
Οι αθλήτριες του ΝΟ Βουλιαγμένης που κατέλαβαν την 3η θέση στο ομαδικό

Θοδωρής Νταλαγιώργος