“ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ”

0
424

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη αποτελεί μία από τις πιο ελπιδοφόρες παρουσίες της Εθνικής ομάδας στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Βραζιλία. Στο δύσκολο και απαιτητικό άθλημα, όπως είναι η συγχρονισμένη κολύμβηση, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης, θέλοντας να συνεχίσει τις διακρίσεις των προηγούμενων χρόνων, μέσα από τη σκληρή δουλειά και την καθημερινή προπόνηση θα παλέψει για να εντυπωσιάσει τους κριτές. Το pisina.net μίλησε με την Ευαγγελία, η οποία τόνισε ότι στόχος της είναι η είσοδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τις προπονήτριες της, για την προετοιμασία των κοριτσιών καθώς και για την αισιοδοξία της για το συγκεκριμένο άθλημα.
Για τους στόχους της τόνισε: «Φέτος είναι η Ολυμπιακή χρονιά και στόχος μας είναι να πετύχουμε της είσοδο μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά. Έχουμε επίσης και το Πανευρωπαϊκό που είμαι σίγουρη ότι έχουμε πολλές πιθανότητες με το μέρος μας, να πετύχουμε κάτι καλό και να πάμε ψηλά»
Για την προετοιμασία και την σημασία της προπόνησης στον Άγιο Κοσμά: «Η προετοιμασία μπορώ να πω ότι κυλά αρκετά καλά. Έχουμε τις χορογραφίες για τα ντουέτα και το ομαδικό που προετοιμάζουμε. Νιώθουμε πολύ τυχερές που πραγματοποιούμε την προπόνησή μας στον Άγιο Κοσμά. Βέβαια έχουμε ένα πρόβλημα με τη θερμότητα της πισίνας αλλά η ομοσπονδία έχει επιληφθεί του θέματος και είμαστε όλες πολύ ικανοποιημένες γι αυτό».
Για το μέλλον του αθλήματος λόγω των συνθηκών που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός: «Δυστυχώς τα πράγματα στο άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης αλλά και σε πολλά αλλά δεν είναι όπως ήταν παλαιότερα. Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις κάτι. Ακόμα και εμείς δεν δουλεύουμε με τις καλύτερες συνθήκες, αλλά με θέληση και αποφασιστικότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να έχεις διάθεση και αγάπη για το άθλημα».
Τέλος, μόνο καλά λόγια είχε να πει για τις προπονήτριες της. «Οι προπονήτριες μας Ναταλία Τσερνέσκα και Μαρία Θηβαίου, μας γνωρίζουν και μας προπονούν χρόνια. Γνωρίζουν επίσης τι πρέπει να κάνουν για να είμαστε στο μέγιστο βαθμό που μπορούμε. Είναι ικανοποιημένες από εμάς. Μας εμψυχώνουν και είναι πάντα δίπλα μας. Τις ευχαριστούμε γι αυτό».
Παναγιώτης Παπανδρέου