29ος ΣΤΗ ΝΤΟΧΑ Ο ΚΥΝΗΓΑΚΗΣ

0
77

Την 29η θέση κατέλαβε ο Θανάσης Κυνηγάκης στο “FINA/CNSG MARATHON SWIM SERIES 2020”, που διεξήχθη στη Ντόχα του Κατάρ, το Σάββατο (15/2), στα 10 χιλιόμετρα.

Ο Έλληνας κολυμβητής ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 1:50:11.70, τερματίζοντας 29ος. Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Γάλλος Μαρκ Αντουάν Ολιβιέ, με επίδοση 1:49:46.60, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Γερμανός Ρομπ Μούφελς (2ος), με χρόνο 1:49.59.20 και ο Γερμανός Φλόριαν Γουέλμπροκ (3ος) με 1:49.59.30.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Θανάσης Κυνηγάκης ανέφερε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας τα εξής: “Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, με πολλές ιδιαιτερότητες και υψηλότατο συναγωνισμό. Πρώτη φορά κολύμπησα με στολή και σε χαμηλή θερμοκρασία νερού, σε συνθήκες πρωτόγνωρες για εμένα. Δυστυχώς έκανα αρκετά λάθη , από τα οποία ελπίζω να μάθω”.

Με τη σειρά του, ο προπονητής Βαγγέλης Κοζομπόλης, τόνισε: “Ο αγώνας ήταν πραγματικά εντυπωσιακός και συναρπαστικός μέχρι το τέλος. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κυνηγάκης τερμάτισε στην 29η θέση, μόλις 11 δευτερόλεπτα πίσω από τον δεύτερο. Δυστυχώς, η λανθασμένη τακτική οδήγησε σε ένα μετριότατο αποτέλεσμα που δεν τον αντιπροσωπεύει. Ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος και σε καλή κατάσταση. Οι δυνατότητες του είναι πολύ μεγαλύτερες. Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία ήταν πολύτιμη και σίγουρα θα μας βοηθήσει για την συνέχεια”.