ΠΗΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

0
153

Την αριστερόχειρα περιφερειακή του Νηρέα Χαλανδρίου, Μαρία Βασιλακοπούλου, απέκτησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Είναι η πρώτη μεταγραφή που πραγματοποιούν φέτος οι «ερυθρόλευκοι», μετά το «ναυάγιο» με τη Βασιλική Διαμαντοπούλου (υπέγραψε στη Βουλιαγμένη).

Η 24χρονη πολίστρια συμφώνησε με τον Χάρη Παυλίδη να μετακινηθεί στον πειραϊκό σύλλογο, με τη διοίκηση της ομάδας του Χαλανδρίου να δίνει τη συγκατάθεσή της. Έτσι, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», από τη νέα σεζόν θα έχει στη διάθεσή του μία νεαρή και ταλαντούχα αριστερόχειρα περιφερειακή, για πρώτη φορά μετά την εποχή της Ράνιας Κοτσαύτη.

Η Βασιλακοπούλου  εργάζεται ως σεφ σε ξενοδοχείο της Αθήνας, μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Αγγελική. Αυτό σημαίνει πως το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, θα κάνει μονές προπονήσεις. Πάντως, ο Παυλίδης είχε ανάγκη μία αριστερόχειρα στην περιφέρεια της ομάδας και τη βρήκε χωρίς να… «ιδρώσει».

Αντίθετα, το θέμα «Άλκηστις Μπενέκου» δε δείχνει να ξεκαθαρίζει και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ανησυχεί πως δε θα έχει θετική έκβαση. Ο ίδιος θέλει πολύ να αποκτήσει και τη φουνταριστή του Τρίτωνα Αμαρουσίου, ώστε μετά να κοιτάξει για τη σημαντικότερη και πιο αναγκαία προσθήκη στο ρόστερ, αυτή της αμυντικής.

 

Κυριάκος Μελλίδης