ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΔΥΤΕΣ ΜΑΣ

0
338

Πρόβλημα παρατηρήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο καταδυτήριο του ΟΑΚΑ, τον μοναδικό αξιόπιστο χώρο, εντός Αττικής, για το άθλημα των καταδύσεων. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κύριος Πέτρος Φυρίγος εμφανίστηκε στον χώρο, συνοδευόμενος από τους τρεις αθλητές του που βρίσκονται στην προολυμπιακή ομάδα (Αυθίνος, Τσιρίκος, Μόλβαλης). Προπόνηση όμως δεν έγινε ποτέ. Και αυτό γιατί ο υπεύθυνος του κολυμβητηρίου, ο κύριος Φάνης Θεοφάνης, ενημέρωσε τον προπονητή ότι λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είναι δυνατή η χρησιμοποίησή του.

Ο κύριος Θεοφάνης υποστήριξε ότι έχει ενημερώσει, και με ηλεκτρονικό μήνυμα και τηλεφωνικά, εδώ και ημέρες την κολυμβητική ομοσπονδία για το πρόβλημα.

Κλήθηκε για να δώσει διευκρινίσεις και ο γενικός διευθυντής όλου του ολυμπιακού κέντρου, ο κύριος Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ιστοσελίδα μας το πρόβλημα παρατηρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο μηχανισμός θέρμανσης του νερού, υπέστη ζημιά. Οι διοικούντες το ΟΑΚΑ παρήγγειλαν τον νέο μηχανισμό και υποστηρίζουν ότι η ομοσπονδία ενημερώθηκε και ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί εντός των προσεχών ημερών.

Το αισιόδοξο σενάριο θέλει την επαναλειτουργία της πισίνας μέσα στην εβδομάδα, ίσως και την Τετάρτη.

Φυσικά ο Πέτρος Φυρίγος, ο οποίος στο παρελθόν έχει καεί στο χυλό και φυσάει και το γιαούρτι, εμφανίζεται έντονα προβληματισμένος. Θεωρεί ότι ένας χώρος που βρίσκεται κλειστός εδώ και δύο μήνες, δεν μπορεί να παρουσιάζει προβλήματα στην συντήρησή του τις τελευταίες ημέρες. Η ευχή του είναι να αποκατασταθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψουν οι αθλητές του στο καταδυτήριο.

Να σημειωθεί ότι ο χώρος έχει έντονο ενδιαφέρον για τους διοικούντες το ΟΑΚΑ, αφού εκεί πέραν των καταδυτών φιλοξενούνται και άλλοι φορείς, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον χώρο για σχολές και ακαδημίες.  

Pisina.net