«ΧΡΥΣΟΣ» Ο ΘΑΝΟΣ ΤΣΙΡΙΚΟΣ!

0
178

Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα που η παρουσία των Ελλήνων καταδυτών στο κύπελλο του Αϊντχόφεν συνδυάζεται με κάποιο χρυσό μετάλλιο ήταν η σημερινή (4/2), αφού ο Θάνος Τσιρίκος, κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα των καταδύσεων από τραμπολίνο 3μ. της Β’ Κατηγορίας των αγοριών.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε 405.20 βαθμούς και με αυτό τον τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του με ένα απίστευτό 3 στα 3 χρυσά μετάλλια, αφού κατά τη χθεσινή ημέρα είχε πάρει άλλα δύο χρυσά μετάλλια, όπως μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ.

Η ελληνική αποστολή έχει συγκεντρώσει έως τώρα τρία χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο.

4ος ο Θεόφιλος Αυθίνος

Πολύ καλή έως εξαιρετική θα μπορούσε όμως να χαρακτηρίσει κανείς και την παρουσία του Θεόφιλου Αυθίνου στο αγώνισμα των καταδύσεων από τραμπολίνο 1μ. της Α’ κατηγορίας. Ο αθλητής του συλλόγου Αργώ ήταν 6ος στον προκριματικό με 373.05 βαθμούς και πέρασε στον τελικό, όπου με 382.15 βαθμούς κατέλαβε την 4η θέση!

 

Η παρουσία των Ελλήνων καταδυτών ολοκληρώνεται αύριο (5/2), καθώς τόσο ο Νίκος Μόλβαλης, όσο και ο Ανδρόγεως Σαμψάκης – Μπακόπουλος αγωνίζονται στις καταδύσεις από σταθερό βατήρα 10μ. στην Α’ κατηγορία των αγοριών.