ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’ Β’: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

0
436

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι μικροί πρωταγωνιστές των αγώνων, οι οποίοι μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τις επιδόσεις τους:

Ο Αιμίλιος Μανουσαρίδης του Ολυμπιακού ήταν 1ος στα 50μ πρόσθιο στην κατηγορία των Παμπαίδων Α΄, με χρόνο 33:97.Ο ίδιος τόνισε: «Μου αρέσει ο αθλητισμός, μου αρέσουν οι αγώνες. Προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά. Είμαι ευχαριστημένος με το μετάλλιο μου και οφείλω πολλά στην οικογένεια και στους προπονητές μου, Στέλιο Φιλόπουλο και Νίκο Γέμελο».

Πρώτος στα 50μ πρόσθιο Παμπαίδων Β΄ με επίδοση 33:91 ήταν ο Σταμάτης Κουτσούλας του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να σημειώνει: «Θέλω να αφιερώσω την πρώτη θέση και το μετάλλιο στους προπονητές, στους γονείς και στους φίλους μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το χρόνο, στοχεύω να βελτιώσω τους χρόνους μου στο ΟΠΕΝ το καλοκαίρι και θεωρώ ότι ο προπονητής μου, ο Γιάννης Μηλιδάκης, έχει συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση μου»

Η Εύη Ανδριακοπούλου της ΑΕ Χαϊδαρίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ ελεύθερο στις Παγκορασίδες Α’, σημειώνοντας επίδοση 2:11.63. Μιλώντας για το χρόνο της και τους στόχους της τόνισε: «Είμαι χαρούμενη που κέρδισα το μετάλλιο, αρκετά ικανοποιημένη από τους χρόνους μου. Το επόμενο διάστημα θέλω να πάω σε αγώνες στο εξωτερικό, να προχωρήσω όσο πιο πολύ γίνεται. Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο στον αδερφό μου και στη μαμά μου και στον προπονητή μου, Παναγιώτη Καλογερόπουλο»

Η Ασπασία Κανελλοπούλου, επίσης της ΑΕ Χαϊδαρίου κατέκτησε την πρώτη θέση στα 400μ Μικτή Ατομική στις Παγκορασίδες Α΄, με χρόνο 5:18.45. Σχολιάζοντας την επίδοση της, σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πιστεύω ότι τόσος κόπος άξιζε και πέτυχα το στόχο μου. Θελω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, κ. Παναγιώτη Καλογερόπουλο και την οικογένεια μου για τη στήριξη τους. Στόχος μου είναι να συμμετέχω σε αγώνες στο εξωτερικό και να πάρω σε μια καλή θέση. Πρότυπό μου είναι η Βάσω Αγγελοπούλου που ήταν στην ομάδα μου και έχει κάνει αρκετά καλές επιδόσεις».

Η Βασιλική Σταματάκη της Ολυμπιάδας 73 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 5:32.71 στα 400μ Μικτή Ατομική στις Παγκορασίδες Α’. Η ίδια σχολίασε: « Είμαι χαρούμενη για την επίδοση μου και το χρυσό μετάλλιο. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερο όσο περνά ο καιρός. Πρότυπο μου είναι η Κατίνκα Χόσου, ενώ θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο στη μαμά μου»

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος του Ωκεανού, με χρόνο, 1:03.21 ήταν πρώτος στα 100μ πεταλούδα στους Παμπαίδες Α’. Ο ίδίος σημείωσε: «Ο χρόνος μου είναι εξαιρετικός. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια μου»

Ο Δημήτρης Μαϊντάς του Πανελληνίου ΓΣ , με χρόνο 1:04.35 ήταν πρώτος στα 100μ πεταλούδα Παμπαίδων Β΄. Σε δηλώσεις του σημείωσε: «Αισθάνομαι ωραία καθώς είχα αρκετά μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους και είμαι ικανοποιημένος. Επόμενος στόχος μου είναι στους αγώνες ΟΠΕΝ του καλοκαιριού, να βελτιώσω την επίδοση μου στην πεταλούδα, κάτι το οποίο θα γίνει μέσα από σκληρή προπόνηση».

Η Νικολέτα Παυλοπούλου του Ωκεανού με επίδοση 1:14.60 ήταν 1η στα 100μ πρόσθιο Παγκορασίδων Α΄. Σε δηλώσεις της, είπε: « Χάρηκα αρκετά, παρά την κούραση και το φόρτο προπόνησης. Είμαι ικανοποιημένη από το χρόνο μου. Στόχος μου να βελτιώνομαι. Οφείλω πολλά στους προπονητές μου το Δημήτρη Δαμασιώτη και τον Κωνσταντίνο Λεμπέση»

Η Μαριάνθη Λάρδα του ΝΟ Χίου, με χρόνο 1:18.73, ήταν 1η στα 100μ πρόσθιο Παγκορασίδων Β΄. Η ίδια σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το μετάλλιο, χαίρομαι που κατέβασα το χρόνο μου, ευχαριστώ την κ. Πόπη Βολίκα, την προπονήτριά μου, που με βοήθησε πολύ»d