ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ: “ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙ”

0
538

Ο Χάρης Παυλίδης αναδείχτηκε ο κορυφαίος προπονητής της Α1 κατηγορίας των γυναικών στην ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών που ασχολούνται με το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Αναμενόμενη η ανάδειξη του, αφού ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην Ελλάδα για μια ακόμη φορά, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο με χαρακτηριστική άνεση.

Η Ιστοσελίδα μας επεδίωξε μία τοποθέτηση του καταξιωμένου έλληνα προπονητή και ο τελευταίος οπως κάνει πάντα σεβόμενος τον εαυτό του και τον σύλλογο τον οποίο υπηρετεί, ανταποκρίθηκε.

Ο Χάρης Παυλίδης ευχαρίστησε τις αθλήτριες του και τους συνεργάτες του στο προπονητικό δυναμικό του Ολυμπιακού.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του τύπου που υπηρετούν το άθλημα μας για αυτήν την προσωπική διάκριση. Θέλω να τη μοιραστώ με τους συνεργάτες μου στο προπονητικό δυναμικό του Ολυμπιακού, αφού χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Αναφέρομαι στον Νίκο Δεληγιάννη, στον Κώστα Χατζηδάκη και τον Μιχάλη βλάχο, τον γυμναστή μας. Ήταν η επιβράβευση όλων των προσπαθειών που κάναμε μέσα στην χρονιά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις αθλήτριές μου, αφού χωρίς αυτές τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν».

Ο Χάρης Παυλίδης κλήθηκε από την ιστοσελίδα μας να σχολιάσει την πρόσφατη απομάκρυνση της Αλέξιας Καμμένου από τον πάγκο της Βουλιαγμένης. Η Αλεξία και ο Χάρης βρέθηκαν αμέτρητες φορές αντίπαλοι τα τελευταία χρόνια.

«Με την Αλεξία δώσαμε ομηρικές μάχες τα τελευταία χρόνια. Είχαμε και οι δύο τα πάνω και τα κάτω μας. Της εύχομαι ολόψυχα να παραμείνει στο χώρο γιατί την χρειαζόμαστε».

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του χάρη Παυλίδη όταν ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα μας για τη νέα προπονήτρια της Βουλιαγμένης, την Άντι Μελιδώνη.

«Μπορείτε να την καλέσετε και να την ρωτήσετε πως αντέδρασα όταν έμαθα ότι απομακρύνθηκε η Αλεξία. Πρώτος της είπα ότι θα είναι η νέα προπονήτρια της ομάδας. Εύχομαι να τα καταφέρει και να γράψει όμορφες σελίδες στο άθλημα, όπως το έκανε σαν αθλήτρια».