ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ: “ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”

0
220

Το πρώτο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΝΟ Βουλιαγμένης βάφτηκε “ερυθρόλευκο”, καθώς οι Νταμπλούχες Ελλάδας επικράτησαν στο Λαιμό με 11-6, για την 4η αγωνιστική της Α’ Γυναικών.

Με τη λήξη του αγώνα, ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και είναι φυσιολογικό αφού δεν έχουμε δουλέψει πάρα πολύ λόγω των συνθηκών. Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί πολύς κόσμος, είναι ότι λείπουν βασικές παίκτριες από την περσινή ομάδα, όπως η Κρίστμας και η Ασημάκη. Ειδικά η απώλεια της Ασημάκη δεν μετριέται μόνο σε νούμερα. Πρέπει να βρεθεί κάποιος να αναλάβει αυτό το φορτίο που δεν είναι τόσο εύκολο. Για αυτό στα  δυο πρώτα οκτάλεπτα η ομάδα ήταν νωθρή. Στη συνέχεια όταν άρχισαν να παίρνουν πρωτοβουλίες οι αθλήτριες με εμπειρίες τότε έγιναν όλα πιο εύκολα. Το σκορ θεωρώ ότι είναι πλασματικό οι ομάδες είναι πιο κοντά.  Πιστεύω ότι η ομαδική προσπάθεια του Ολυμπιακού θα είναι αυτή που θα του δώσει τις νίκες στο μέλλον και ότι  θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

Η Βάσω Πλευρίτου μετά την νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένες από την αρχή και ακολουθήσαμε το σύστημα και τις οδηγίες του προπονητή μας.  Από κει και πέρα έχουμε το ταλέντο σαν ομάδα και την ποιότητα να ξεχωρίζουμε και να φτάνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ακόμα αρχή της σεζόν και σίγουρα δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά στη διάρκεια της και μέσα από τη δουλειά θα πιάσουμε στην απόδοση βάσει των δυνατοτήτων μας»