ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

0
65

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα Γυναικών της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Ελεύθερο Ομαδικό, που ήταν τρίτο αγώνισμα στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του διεθνούς μίτινγκ “Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series, Syros 2018″, στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου, το απόγευμα του Σαββάτου (16/7).

Οι Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Άννα μαρία ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, Γεωργία Βασιλοπούλου, (αναπλ. Μαρία Ελένη Αρμάου, Όλγα Κουργιαντάκη) εκτέλεσαν το καινούργιο πρόγραμμά τους που ετοιμάζουν στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό, βαθμολογήθηκαν με 84,8667 β. και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό κατέκτησε το Μεξικό (όπως και στο Τεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή) με 87,3667 β., ενώ το ασημένιο πήρε η Γαλλία με 85,3000 β.

Στους συλλόγους, πρώτος ήταν ο ΝΟΒΑ (Δεληγιάννη, Ιωάννου, Καράγγελου, Κουτσελίνη, Ουρανίτσα, Παγώνη, Φράγκου, Φραγκάκη, Καραγιάννη), δεύτερος ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης (Ελένη, Μισίκεβιτς, Μπέκου, Παπαματθαίου, Σακέλλη, Τζουμάκα, Χριστογιαννοπούλου, Καραμέσιου, αναπλ. Μυλωνά, Κωνσταντέλλη) και τρίτος ο ΝΟ Χανίων (Αλατζά, Βομβολάκη, Κρασάκη. Κρομμιδάκη, Νίκου, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη, Χατζησωτηράκη, Δουλαβέρη, Λουράκη).