ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ..ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ

0
612
Generated by IJG JPEG Library

Έρχονται στην Ελλάδα οι σχιστομάτηδες….

Η εθνική ομάδα πόλο της Κίνας θα πραγματοποιήσει τελικά στην Ελλάδα ενα μεγαλόπνοο πρότζεκτ, το οποίο έχει σχέση με την καλύτερη δυνατή προπαρασκευή της ομάδας ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια.

Είναι ένα θέμα που έχει αναδείξει πολλές φορές στην ιστοσελίδα μας και το οποίο φτάνει στην υλοποίηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κινέζοι έρχονται την ερχόμενη βδομάδα στην Αθήνα και θα παραμείνουν στην Ελλάδα για δύο μήνες. Θα φύγουν από την χώρα μας λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα της Κίνας θα δώσει συνολικά 12 παιχνίδια, τα οποία θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πριν φυσικά τους αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ή των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ελληνικών ομάδων.

Η Κίνα θα παίξει απέναντι στις έξι καλύτερες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος της Α1. Θα αγωνιστεί δύο φορές με τον Ολυμπιακό, με την Βουλιαγμένη, με την Γλυφάδα, με τον ΠΑΟΚ, με το Φάληρο και με τον Υδραϊκό που θα πάρει τη θέση του Παναθηναϊκού ο όποιος δεν ανήκει στην Α1 κατηγορία πλέον.

Είναι γνωστό ότι οι Κινέζοι έχουν έχουν ζητήσει την συμμετοχή Ελλήνων παικτών με εμπειρία οι οποίοι θα βοηθούν τους παίκτες τους κατά τη διάρκεια των προπονήσεων έναντι βέβαια μιας αξιοσέβαστης αμοιβής.

Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα αν η κινέζικη ομάδα θα δώσει και κάποια παιχνίδια στην Κρήτη με το Ναυτικό όμιλο Χανίων και με τον ΟΦΗ.

Ο αριθμός των μελών της αποστολής των Κινέζων είναι 40 άτομα παίκτες, προπονητές, ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό και φυσικά διοικούντες.