ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

0
87

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστό είχε χθες στη Λάρισα ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώργος Κατσαρός, με αντικείμενο τη φιλοξενία σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων της Ομοσπονδίας στην πόλη το 2013.

Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός εξέφρασε τη βούληση να διεξαχθούν στη Λάρισα, αρχικά το Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών / γυναικών (1-3 Μαρτίου) και το ερχόμενο καλοκαίρι (28-30 Ιουλίου) οι Βαλκανικοί αγώνες υδατοσφαίρισης Εφήβων.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γιώργος Κατσαρός έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:

«Είχαμε συνεργασία με τον κ. Περιφερειάρχη για τη φιλοξενία τόσο του Χειμερινού πρωταθλήματος κολύμβησης όσο των Βαλκανικών αγώνων υδατοσφαίρισης εφήβων στη Λάρισα και ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά και οι δύο σπουδαίες διοργανώσεις θα φιλοξενηθούν στην πόλη το 2013. Τον ευχαριστώ για την διάθεση και τη συνεργασία που έχει μαζί μας. Από την πλευρά μας, επιθυμούμε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, που βοηθά τα αθλήματα μας, τα σωματεία και τον κόσμο τους στην πόλη της Λάρισας, αλλά και την τοπική κοινωνία γενικότερα. Είναι πάγια πολιτική μας η αποκεντρωμένη δράση των αθλημάτων μας και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε».

Τον Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, στη Λάρισα, συνόδευσαν ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας Γιώργος Χριστοφοράτος και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Φώντας Χήτας.

Στη φωτογραφία ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώργος Κατσαρός.