ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΠ

0
196

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τρία δικά του παιδιά, που θα συνεχίσουν και τη νέα αθλητική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2, ανακοίνωσε ο ΝΟΠ. Πρόεκιται για τον αμυντικό Ιάσονα Πολάτο, τον περιφερειακό Παναγιώτη Γκότση και τον φουνταριστό Αναστάση Κωνσταντακόπουλο.

Μετά τη συμφωνία ο Ιάσονας Πολάτος, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω για άλλη μια χρόνια στο ΝΟΠ, κάτι που θέλαμε και οι δυο πλευρές. Μετά τη δύσκολη χρόνια που πέρασε λόγω της πανδημίας ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και με τη βοήθεια των νέων παιδιών που έρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Από τη δική του πλευρά ο Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω σε αυτήν τη σπουδαία ομάδα. Είναι τιμή για εμάς τους νέους να βρισκόμαστε σε αυτό το ιστορικό σωματείο. Εύχομαι υγεία σε όλους, να πετύχουμε τους στόχους μας και να συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με τον προπονητή μας και τη διοίκηση».

Τέλος, ο Παναγιώτης Γκότσης, υπογράμμισε: «Ο στόχος μου φέτος είναι να βοηθήσω όσο μπορώ τα νέα παιδιά που ενσωματώνονται σιγά-σιγά στην αντρική ομάδα και μαζί να καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι-οφ, που είναι και ο στόχος της ομάδας!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here