ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΝΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ 2017)

0
307

Διακαής πόθος του ΝΟ Μεσολογγίου είναι η κατασκευή μιας πισίνας που θα κρατήσει ζωντανή τη ιστορία του συλλόγου όπως είπε ο παίκτης της ομάδας, Γιάννης Δελαπόρτας μιλώντας στο pisina.net. Επίσης αναφέρθηκε στα προβλήματα της Γ’ Εθνικής που έχουν ως αποτέλεσμα τις λίγες ομάδες στο πρωτάθλημα, ενώ επισήμανε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να βρεθεί μια λύση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ομάδα του: «Να παίξουμε να το χαρούμε και ότι προκύψει. Να υπάρχουμε ώστε να πιέσουμε τον Δήμαρχο μας να κάνει πραγματικότητα την κατασκευή μιας πισίνας που ήδη έχει ανακοινώσει. Φυσικά να κρατήσουμε την ιστορία της ομάδας ζωντανή, μια ιστορία γύρω στα 60 χρόνια».

Για τα προβλήματα της Γ’ Εθνικής: «Μέσα σε αυτήν την οικονομική κρίση δεν μπορούν οι ομάδες να πληρώνουν ανανεώσεις δελτίων ανά ομάδα 170 ευρώ και ταυτόχρονα έξοδα αποστολής γύρω στα 1500 ευρώ. Αν δε είσαι και ο διοργανωτής τότε πληρώνεις και παράβολο 660 ευρώ. Δεν μπορεί να πληρώνονται  όλοι οι εμπλεκόμενοι από εραστές ρομαντικούς του αθλήματος».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Να σταματήσει η ανανέωση δελτίων κάθε χρόνο με 20 ευρώ το δελτίο. Οι μεταγραφές να γίνονται επίσης ελεύθερα χωρίς κόστος και σε δύο περιόδους, όπου η μία θα είναι λίγο πριν το πρωτάθλημα. Επίσης η τελική φάση τουλάχιστον να είναι καλυμμένη στα έξοδα διαμονής από την ομοσπονδία. Τέλος διαιτητές και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να είναι πληρωμένοι από την ομοσπονδία τουλάχιστον για την Γ’ Εθνική».

Το ρόστερ του ΝΟ Μεσολογγίου

  1. Κουρούκλης Παναγιώτης Τερματοφύλακας 48χρ
  2. Χατζής Δημήτρης Φουνταριστός 20χρ
  3. Καρδάκας Γιώργος Εξτρέμ 16χρ

4.Κατσαβός Πάνος Εξτρέμ 16χρ

5.Ρομπόλας Γιώργος Εξτρέμ 21 χρ

6.Βισβίκης Νιόνιος Εξτρέμ 37 χρ

7.Βισβίκης Γιάννης Ντεμί 40 χρ

8.Πρεμέτης Γιώργος Αμυντικός 46 χρ

9.Πρεμέτης Ανδρέας Φουνταριστός 48 χρ

  1. Δελαπόρτας Γιάννης Ντεμί 55 χρ

11.Τέγας Γιώργος Φουνταριστός 30 χρ

12.Ταταράκης Λευτέρης Ντεμί 28 χρ

  1. Αλευράς Διονύσης Τερματοφύλακας 37 χρ

 

Γιώργος Χρήστου