“ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ”

0
62

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Γουδί και πήρε εύκολη νίκη με 17-5 και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιαντράν Σπλιτ (7/10, 20.00).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Μουρίκης ανέφερε: «Πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και η διαφορά ήταν εμφανής αφού είναι τελείως διαφορετικοί οι στόχοι της μιας ομάδας από την άλλη. Εμείς από την πλευρά μας δεν εμφανιστήκαμε  ακριβώς όπως θέλαμε γιατί η διαφορά θα έπρεπε να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού μας να είχαμε το παιχνίδι της Δευτέρας στο Σπλιτ , χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.  Τώρα κοιτάμε μπροστά γιατί θέλουμε να ξεκινήσουμε ιδανικά το Champions League».

Ο Μανώλης Μυλωνάκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς θα έλεγα αφού μας περιμένει ένα ταξίδι την Κυριακή το πρωί. Το μυαλό μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Γιαντράν για την πρεμιέρα του Champions League και ενδεχομένως για αυτό να μην ήταν μεγάλη η συγκέντρωσή μας σήμερα.   Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά κομμάτια για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο Σπλιτ. Σήμερα δεν ήμασταν πολύ καλοί αλλά είχαμε ορισμένες στιγμές που φανέρωσαν την ποιότητά μας ως ομάδα».