ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
472

Με ένα βίντεο, το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ηλυσιακού, έστειλε το μήνυμα του για την “μάχη” που δίνουμε όλοι αυτή την περίοδο ενάντια στο ιο.

“Είμαστε σε οικειοθελή απομόνωση ο καθένας στο σπίτι του. Αλλά δεν είμαστε μόνοι μας. Ο καθένας μόνος του, αλλά όλοι μαζί μόνοι.

Το τμήμα water polo του Ιστορικού Ηλυσιακού, ένωσε τη φωνή του με όσους πολεμούν και στέλνει μήνυμα προσήλωσης στους κανόνες για την μάχη ενάντια στον ιό που απειλεί τους ανθρώπους μας και άλλαξε προσωρινά την καθημερινότητά μας.

Με λίγη υπομονή, προσοχή και ψυχραιμία, το περιεχόμενο από το βιντεάκι αυτό θα είναι σε λίγες μέρες, απλά μια ανάμνηση. Μένουμε σπίτι μας λοιπόν για να νικήσει η ζωή, για να πολεμήσουμε για τη ζωή των ανθρώπων που είναι ευάλωτοι.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ηλυσιακού, αισθάνεται την υποχρέωση να πει ακόμα μια φορά ευχαριστώ για την ιδέα και την υλοποίησή της, στον φίλο Γιάννη Φέγγο.

Στο σπίτι μας λοιπόν, θα έχουμε το χρόνο να σπάσουμε την απομόνωση με τον εαυτό μας, να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας”.