ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΜΠΡΕΣΙΑ: ARRIVA VLACHOPOULOS

0
88

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα στην φετινή μετεγγραφική περίοδο στην ευρωπαΐκή υδατοσφαίριση, έκανε γρήγορα και εύκολα την επιλογή του. Έγινε «λιοντάρι» και θα αγωνίζεται στην νέα περίοδο στην Ιταλία με τα χρώματα της Μπρέσια, που φέρει το προσωνύμιο «λιοντάρια», στην ιταλική υδατοσφαίριση.

Ο Άγγελος θα είναι συμπαίκτης με τον φέρελπι έλληνα πολίστα Δημήτρη Νικολαΐδη, ο οποίος από πέρσι ανήκει στην ιταλική ομάδα.

Η απόκτηση του Βλαχοπούλου είναι ένα κυρίαρχο θέμα στα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας. Ο Άγγελος είναι ένας έμπειρος και ικανότατος αθλητής που μπορεί να ενισχύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θέλει να παίξει η Μπρέσια στην Ιταλία και την Ευρώπη. «Arriva Vlachopoulos» είναι ο τίτλος για τον ερχομό του άσου.

Τον παίκτη διεκδικούσαν κι άλλα συγκροτήματα στην Ευρώπη, όπως η γαλλική Στρασμπούργκ και ο Ολυμπιακός. Κρούση είχε κάνει στον διεθνή έλληνα υδατοσφαιριστής και η ΑΕΚ, η οποία κινείται έντονα, μετά από παρέλευση δεκαετιών, στο άθλημα. Η «Ένωση» είναι φαβορί για την άνοδό της στην Α1 κατηγορία και η παρουσία της δεν θα είναι αδιάφορη στην νέα χρονιά.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος υπηρέτησε τα τρία τελευταία χρόνια την ουγγρική Έγκερ, αλλά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τους Μαγυάρους δεν «τροφοδότησαν» τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του αθλητή, ο οποίος θέλει να διεκδικήσει τίτλους στην καριέρα του.

Η απόφαση του Άγγελου ήταν αναμενόμενη, όπως είχε αναφέρει πρόσφατα η ιστοσελίδα μας.

Μείνετε κοντά μας στην συνέχεια αφού θα φιλοξενήσουμε δηλώσεις του αθλητή και την τοποθέτηση του Δημήτρη Νικολαΐδη που είδε με μεγάλη ικανοποίηση την μετεγγραφή του Άγγελου, τον οποίο θα έχει του χρόνου παρέα στην γειτονική χώρα.

Pisina.net

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here