ΤΟ “ΑΝΤΙΟ” ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΗ

7
741

Με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Καραμάνης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Π. Φάληρο.

“Απόψε είναι η τελευταία προπόνηση μιας πολύ δύσκολης χρονιάς, η τελευταία προπόνηση δύο χρόνων δουλειάς…
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Π.Φαλήρου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Δέτση Νικόλαο για την κατανόηση και την αποδοχή της επιθυμίας μου να κάνω το επόμενο προπονητικό μου βήμα.
Ευχαριστώ τον κύριο Βώσσο Διονύση και την κυρία Τριανταφύλλου Ευαγγελία για τη συνεργασία την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους.
Ευχαριστώ τον Τεό Λοράντο για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία των δύο τελευταίων χρόνων.
Ευχαριστώ την προπονητική ομάδα , το Γιώργο Σκανδάλη ,το Γιώργο Καραγεωργόπουλο, τον Αλέξανδρο Πετρόπουλο και ιδιαίτερα τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο για την άψογη συνεργασία και τη δημιουργία της μεταξύ μας φιλίας.
Ευχαριστώ το νέο προπονητή της ομάδας τον Δημήτρη Κραβαρίτη διότι και εκείνος κατανόησε την επιθυμία μου και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του.
Ευχαριστώ όλους τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.

Τέλος αφήνω τα παιδιά μου… Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου! Στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς κάποιοι αποφάσισαν να τους στερήσουν την διεκδίκηση ενός μεταλλίου στο πρωτάθλημα της ηλικίας τους…Τρεις μέρες μετά με την ψυχολογία στο ναδίρ τα παιδιά μου σηκώθηκαν,όρθωσαν το ανάστημά τους, κατέθεσαν την ψυχή τους και μου έδειξαν πως αυτό που προσπαθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, να γίνουν μαχητές το καταφέραμε! Διεκδίκησαν ένα μετάλλιο στο πρωτάθλημα δύο χρονων μεγαλύτερης ηλικίας και στο τέλος λύγισαν από την κούραση και μικροτραυματισμούς.

Σωτήρη, Γαρύφαλλε, Δημήτρη, Άγγελε, Μιχάλη, Βαγγέλη, Κωνσταντίνε, Γιώργο, Νίκο, Παναγιώτη, Παναγιώτη, Νάσο, Γιάννη, Κώστα, Αλέξη, Ιγνάτιε, Φίλιππε, Παντελή, Βαγγέλη, Σπύρο, Χριστόνικε, Μιχάλη…Αγόρια μου, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!”.

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυτός ο χαιρετισμός με τα μικρά ονόματα,μια αηδία σκέτη.Ειχε καλο δάσκαλο στη διπλωματία με δόλο

 2. Διέλυσε τους εφήβους, έδιωξε τα παιδιά του Φαλήρου και για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια οι έφηβοι δεν προκρίθηκαν στην τελική φάση. Μετά απ’ αυτό πήρε πόδι φυσιολογικά.
  Η λέξη αηδία είναι πολύ μικρή.

  • Και το παιδικό του φαληρου δεν περασε στην τελική φάση με πολύ καλη φουρνιά παιχτων

   • Ο ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ…

  • Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ….ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
   ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ .
   ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ .
   ΑΝ ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ Η ΕΦΥΓΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙ….
   Ο ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ? ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΟΛΑ…..ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ…

   • Έφερε παιδιά,καλους αθλητες αφού αυτοσ Τους διάλεξε,και δεν κατάφερε να περάσει ούτε στην τελική φάση..αυτο λέει πολλα

Comments are closed.