ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021

1
168

Τον Νοέμβριο αρχίζει η νέα αγωνιστική περίοδος στην Τεχνική κολύμβηση, σύμφωνα με το πρόγραμμα του αθλήματος για το οποίο και ενημερώθηκαν τα σωματεία της Ομοσπονδίας.

Στο εσωτερικό, οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί αγώνες θα διεξαχθούν 19-21 Φεβρουαρίου, το Εθνικό πρωτάθλημα 7-9 Μαϊου και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών 22-25 Ιουλίου.

Στον διεθνή χώρο, είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων 13-19 Ιουνίου στο Λινιάνο, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 3-9 Ιουλίου στο Τομσκ και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα OPEN WATER τον Σεπτέμβρη στο Σαν Αντρές (Κολομβία).

Αναλυτικά το συνοπτικό αγωνιστικό πρόγραμμα 2020-21, ΕΔΩ

Οι αλλαγές

Σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο και με βάση τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό covid – 19, όλοι οι αγώνες ως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 θα διεξαχθούν με τον ίδιο τρόπο στις Περιφερειακές Ενότητες, όπως έγιναν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2020.

Στις Ημερίδες ορίων δικαίωμα συμμετοχής υπάρχει σε δύο (2) αγωνίσματα, ενώ οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί αγώνες θα διεξαχθούν σε μορφή Ανοιχτής (ΟPEN) Κατηγορίας, με κάθε σύλλογο να έχει δικαίωμα συμμετοχής με πέντε (5) αθλητές / τριες σε κάθε αγώνισμα και κάθε αθλητής/τρια σε έως τρία (3) ατομικά αγωνίσματα.

Σ’ ότι αφορά το Εθνικό πρωτάθλημα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών, κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα συμμετοχής με πέντε (5) αθλητές / τριες και κάθε αθλητής / τρια σε έως τέσσερα (4) ατομικά αγωνίσματα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.