ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΙΩΝΙΑ

1
2068
Ο Προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης Παναγιώτης Πρίμπας.

Μια πολύ μεγάλης διάρκειας συνεργασία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ.
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Πρίμπα και τον Ναυτικό Ομιλο Βουλιαγμένης.
Ο Παναγιώτης προσλήφθηκε στον Ομιλο το 2003 και έμεινε εκεί συνολικά 15 χρόνια. Διετέλεσε προπονητής σε όλες τις ομάδες, καθώς και βοηθός προπονητή στην ανδρική.

Φέτος ήταν υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής στους μίνι παίδες. Η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος το οποίο ολοκληρώθηκε προχθές.
Οι 2 πλευρές, στο χθεσινό τους ραντεβού, τα είπαν και συμφώνησαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Ο Παναγιώτης χρειαζόταν μια ανανέωση, και αποφάσισε να αλλάξει για την επόμενη χρονιά πλεύση στην καριέρα του.

Ο ίδιος σε συνάντηση που είχαμε σήμερα μου εκμυστηρεύθηκε ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο για αυτόν και φυσικά δεν σβήνει με τίποτα αυτή την 15ετία όπου πρόσφερε αλλά και του προσφέρθηκαν (όπως ο ίδιος είπε) πολλά.

Οι δηλώσεις του: ” Το να ηγούμαι του ΝΟΒ για μια ολόκληρη δεκαπενταετία υπήρξε τιμή και περηφάνια για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις του Ομίλου με τις οποίες συνεργάστηκα. Ο ΝΟΒ μου έδωσε την δυνατότητα να ωριμάσω ως προπονητής. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλο το εργατικό προσωπικό του ομίλου που συνεργάστηκε μαζί μου άψογα, και φυσικά όλους τους προπονητές της 1ης ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και συγκεκριμένα τους Γιόβοβιτς, Μαυρωτά, Γιαννουρή, Λοράντο και Λούδη.”

Ο Παναγιώτης όπως είναι φυσικό, έχει πολλές προτάσεις συνεργασίας τις οποίες από σήμερα μελετάει. Οπως μάλιστα μου είπε, μέχρι το αργότερο μεθαύριο, θα αποφασίσει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλή επιτυχία όποια και να είναι η επιλογή σου Παναγιώτη. Μπορεί να σε γνωρίζω τα τελευταία δύο χρόνια, όμως σίγουρα έχεις την εκτίμησή μου για την εργατικότητά σου, το αμείωτο πάθος σου για το άθλημα και την όρεξη με την οποία θέλεις να το διδάξεις σε όλες τις κατηγορίες αθλητών. Να είσαι καλά, καλή συνέχεια.

Comments are closed.