ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ

0
550

Ως γνωστόν η Αλεξάνδρα Ασημάκη και ο Μάνθος Βουλγαράκης, έχουν ανακηρυχθεί ως οι κορυφαίοι των δύο πρώτων μηνών των πρωταθλημάτων της Α1 γυναικών και ανδρών.

Το pisina trophy συνεχίζεται και ήδη πλησιάζουμε στην τελευταία αγωνιστική στους άνδρες που θα διεξαχθεί την Τετάρτη και θα μας δώσει τον καλύτερο παίκτη του Δεκεμβρίου.
‘Όσον αφορά τις γυναίκες ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση και λόγω του περίεργου συστήματος του πρωταθλήματος, αποφασίσαμε στην κατηγορία των γυναικών να διαιρούμε τους βαθμούς της κάθε παίκτριας με τα παιχνίδια που έχει δώσει και να βγαίνει ο μέσος όρος καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος μέχρι και τα πλέι οφ (συμπεριλαμβανομένης και της τρίτης φάσης).

Αύριο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των γυναικών και επίσης και τα αποτελέσματα μετά την 9η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Όμως έφτασε η ώρα να βραβεύσουμε τους δύο πρώτους.
Αργήσαμε λίγο να το κάνουμε, λόγω του ότι ο Μάνθος Βουλγαράκης, ο φουνταριστός των Χανίων είχε υποχρεώσεις με την ομάδα του εκτός Αθήνας και η μόνη ημέρα που θα βρεθεί στην πρωτεύουσα είναι η Τετάρτη 20/12 όπου θα αγωνιστούν τα Χανιά στην Γλυφάδα, στις 15.30.

Μετά λοιπόν το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα στις 18.00 περίπου, θα βραβεύσουμε τους δύο πρώτους νικητές και θα γλυκαθούμε, μια και το επιβάλει η εποχή αφού μπήκαμε ήδη στην Χριστουγεννιάτικη περίοδο, στα ΣΕΡΜΠΕΤΙΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ (Αισχύλου 3).