ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

0
614

Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ωστόσο η Εθνική μας ομάδα Παίδων έκλεισε θετικά την παρουσία της στο διεθνές τουρνουά «Darko Cukic Memorial», παρά την ήττα με 11-7 από τις ΗΠΑ στον μικρό τελικό, στο Βελιγράδι.

Και αυτό διότι πραγματοποίησε γενικά πολύ καλές εμφανίσεις και είχε θετικό απολογισμό, πέντε νίκες σε επτά παιχνίδια. Ωστόσο, της έλειψε μόνο το μετάλλιο το οποίο ίσως και να άξιζε, βάσει της συνολικής της παρουσίας.

Στο ματς με τις ΗΠΑ οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι για τρία οκτάλεπτα, καθώς οι Έλληνες διεθνείς φάνηκε να αιφνιδιάζονται. Έτσι οι Αμερικανοί πήραν από την αρχή το προβάδισμα και το αύξησαν σημαντικά. Τα παιδιά του Νίκου Βενετόπουλου, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω με 10-4 στη λήξη του τρίτου οκταλέπτου, έκαναν ένα σερί 3-0 μέχρι τα μισά της τελευταίας περιόδου δείχνοντας πως θα παλέψουν με κάθε ικμάδα της δύναμής τους. Όμως, οι ΗΠΑ ανασυντάχθηκαν και έμειναν ψύχραιμοι διαχειριζόμενοι τον αγώνα μέχρι το τέλος.

ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ 7-11

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-4, 2-3, 3-1.

Η σύνθεση και τα γκολ της ΕΛΛΑΔΑΣ: Καρακούρος Ι., Μπέλεσης, Μπουζαλάς, Καρακούρος Μιχ., Αλμύρας 2, Φωτεινάκης, Δήμος, Χαλκιάς, Παπανικολάου 1, Μπιτσάκος 2, Μοσχοβέλης, Γαλάνης 2, Καραπέτσας. Εκτός 13άδας ήταν ο Μαθιόπουλος, λόγω ασθένειας.