ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ “ΑΛΜΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

0
139

Την 3η θέση στο πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων και την 5η στις ηλικιακές κατηγορίες κατέκτησε ο Άρης Θεσσαλονίκης. Με ανάρτησή του ο σύλλογος, αναφέρετε σε ένα μεγάλο βαθμολογικό άλμα της ομάδας, που παρά τις δυσκολίες πρωταγωνιστεί στην ελληνική κολύμβηση.

“Το πιο περίεργο πρωτάθλημα κατηγοριών ίσως όλων των εποχών μόλις έριξε αυλαία,και η αίσθηση που αφήνει για την ομάδα μας είναι το λιγότερο ενθαρρυντική! Ο ΑΡΗΣ μας κατετάγη στην τρίτη θέση της κατάταξης της κατηγορίας εφήβων-νεανιδων, παρά τις πολλές λόγω πανελλαδικών εξετάσεων ελλείψεις, και στην πέμπτη θέση των age groups, πραγματοποιώντας ένα τεράστιο βαθμολογικό άλμα. Σύσσωμο το κολυμβητικό τμήμα συγχαίρει προπονητές, αθλητές, και γονείς, για την προσπάθεια τους αλλά και την συνέπεια που επέδειξαν καθ’ολο αυτο το δύσκολο χρονικό διάστημα και από καρδιάς επιθυμεί να ευχαριστήσει τους χορηγούς του που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτήν την υπερπροσπάθεια. Τους κυρίους Γκιάτα και Γαβανά, και τις εταιρίες Γαβανάς bakery, Κουλουράδες και Bufala Gelato. Τον κύριο Μεντεκίδη και τις εταιρίες Διός και Σέλι. Και τον κυριο Μούσιο και την εταιρία Athlosfit.
Τέλος, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους χρυσούς αθλητές μας που πραγματοποιώντας σπουδαίες κούρσες και μεγαλα ατομικα ρεκόρ, κατέκτησαν πρώτες θέσεις στα αγωνίσματα τους! Θοδωρής Ανδρεόπουλος, Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης, Αποστόλης Σίσκος, Ελένη Κεχαγιά,Μερτζιμέκη Νικόλ, Βασίλης Μέγας, Ρος Αντώνης Αϊβαλιώτης και Λάζαρος Ιωαννίδης “φορτωθηκαν χρυσάφι” και χριστηκαν πανελληνιονίκες! Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν για το τμήμα, το πρωτάθλημα ανδρών γυναικών στις 5-6 Αυγούστου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους!”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here