ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΟΦΘ

0
540

Την απόφαση να κρεμάσει το σκουφάκι του πήρε ο «γερόλυκος» άσος του ΟΦΘ, Νώντας Κατσαρίδης, σε ηλικία 50 ετών.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΘ:

Η νέα αγωνιστική χρονιά σηματοδοτεί το τέλος μίας μεγάλης εποχής για το πόλο του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης.
Για πρώτη φορά από το 1978 που πρωτο-ιδρύθηκε το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΟΦΘ δεν θα συμμετέχει στην ανδρική μας ομάδα ο εμβληματικός Αρχηγός μας, ο αγέραστος Highlander όπως τον αποκαλούν οι παλιοί συμπαίκτες του, Νώντας Κατσαρίδης!!!
Ο Αρχηγός συμμετείχε ανελλιπώς επί 40 χρόνια στην ομάδα μας προσφέροντας ανυπολόγιστες υπηρεσίες, τόσο αγωνιστικές όσο και εξωαγωνιστικές με την αρχηγική του παρουσία που έδινε συνοχή και ηρεμία στην ομάδα. Αγωνίστηκε με τον Ομιλο σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες, από την Δ΄ Εθνική που υπήρχε τότε μέχρι και την Α1. Τα χρόνια που το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΟΦΘ δεν λειτουργούσε ο Νώντας δεν εγκατέλειψε το πόλο αλλά αγωνίστηκε σε άλλες ομάδες περιμένοντας και γνωρίζοντας οτι ο Ομιλος θα ανακάμψει. Και πράγματι όταν η ομάδα αναγεννήθηκε το 2015 για να συμμετάσχει στη Γ΄ Εθνική ήταν ο πρώτος που έδωσε το παρόν για τη νέα αυτή πρόκληση συμπαρασύροντας και πολλούς άλλους μαζί του. Με την εμπειρία του και την ικανότητά του αποτέλεσε βασικό συστατικό της μεγάλης επιτυχίας του Ομίλου να ανεβεί τρεις κατηγορίες σε τρία χρόνια και να φτάσει στην Α1 όπου θα αγωνιστεί φέτος.
Ο Νώντας σίγουρα αποτελεί τον μακροβιότερο πολίστα του Ομίλου μας αλλά ίσως και του ελληνικού πόλο αφού συμμετείχε με επιτυχία στην περσινή Α2 σε ηλικία 50 ετών βάζοντας κάτω ακόμα και 20άρηδες.
ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την τεράστια προσφορά σου. Γνωρίζοντας την αγάπη σου για τον Ομιλό μας ξέρουμε οτι θα είσαι πάντα κοντά στην ομάδα μας.