ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΤΟ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

1
921

Στη ζωή για να πετύχει μια προσπάθεια χρειάζεται «ο τρόπος». Ο ιδανικός τρόπος είναι η συνύπαρξη της επιθυμίας, της δυνατότητας και της γνώσης του αντικειμένου. Κυρίαρχο θέμα είναι κάποιος να μπορεί, να γνωρίζει και να θέλει. Τις περισσότερες φορές γνωρίζει, θέλει, αλλά δεν μπορεί ή γνωρίζει, μπορεί αλλά δεν θέλει.

Όλος αυτός ο πρόλογος αφορά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες, και όχι μόνο τις τελευταίες ημέρες, με την πιθανή ανάμειξη των αδελφών Κωνσταντίνου και Ευάγγελου Αργυρόπουλου με το τμήμα υδατοσφαίρισης του ιστορικού Παναθηναϊκού.

Δύο νέα παιδιά, σοβαροί επιχειρηματίες, άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά το πόλο, το έχουν υπηρετήσει, το έχουν ζήσει μέσα και έξω από το νερό, γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, θέλουν, το θεωρούν χόμπι και προσπαθούν με αξιόπρεπες ενέργειες να το στηρίξουν. Δεν είναι «χθεσινοί» στο άθλημα. Είναι αυτοί, οι οποίοι σε συνεργασία με τον Θοδωρή Μουστακαρία, έχουν καταστήσει υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό πόλο μία ανύπαρκτη, μέχρι πρότινος, ομάδα, τον Υδραϊκό. Ο Υδραϊκός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πόλο τα τελευταία χρόνια, με απλές, λιτές και προσεγμένες κινήσεις.

Οι πληροφορίες θέλουν τα δύο παιδιά, που οικογενειακά έχουν συνδέσει το όνομά τους με την πετυχημένη πορεία μιας σπουδαίας ελληνικής βιομηχανίας μπισκότων, τα «Μπισκότα Παπαδοπούλου», να έχουν άριστη σχέση με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο και να επιθυμούν την στήριξη των προσπαθειών του τμήματος υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού.

Τίποτα φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά αυτά τα οποία ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, αποτελούν μυθεύματα.

Ο Κωνσταντίνος και ο Ευάγγελος Αργυρόπουλος, εάν ασχοληθούν με το πόλο του Παναθηναϊκού, δεν πρόκειται να κάνουν κινήσεις εντυπωσιασμού. Με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία, με την ίδια θα πορευτούν στο τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, όπως άλλωστε το έκαναν με τον Υδραϊκό. Θα στηρίξουν το τμήμα με αξιοπρέπεια και χωρίς άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού σε έναν χώρο που είναι «φτωχός» και που δεν επιδέχεται μεγάλων και ανούσιων επενδύσεων.

Βέβαια αυτό θέλουν και οι άνθρωποι που βρίσκονται σήμερα στον σύλλογο και τον υπηρετούν. Όλοι αυτοί γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί σήμερα μία από τις καλύτερες (εάν όχι την κορυφαία) ακαδημίες υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα. Με ικανότατους προπονητές στα τμήματα υποδομής, ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Το ταλέντο περισσεύει και αναζητείται ο άνθρωπος ή οι επενδυτές που θα δώσουν τη δυνατότητα στους νεαρούς παίκτες να εξελιχθούν και να πάρουν μία θέση στην ανδρική ομάδα του συλλόγου. Μια ομάδα η οποία ναι προσεγμένες ενέργειες μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 κατηγορία.

Αυτό μπορεί να το υπηρετήσουν, με σύνεση, συνέπεια και απλές κινήσεις οι αδελφοί Αργυρόπουλοι.

Όλα όσα ακούστηκαν περί υπέρογκων μπάτζετ και εξωπραγματικών, για τον χώρο, επενδύσεων, είναι μυθεύματα.

Οι εξελίξεις μπορεί να επιβεβαιωθούν μέσα στην εβδομάδα, σε μία προγραμματισμένη συνέντευξη που αναμένεται να δώσει ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Είναι αξιοσημείωτο επίσης ότι δεν έχει εκφραστεί ο δημιουργός του Υδραικού , ο Θοδωρής Μουστάκαρίας. Ο Θοδωρής, με ή χωρίς τους αδελφούς Αργυρόπουλους, θα βρει τρόπο να στηρίξει τον Υδραϊκό. Μένει όμως να επιβεβαιωθεί εάν ο Υδραϊκός εκτός του Κωσταντίνου και του Ευάγγελου Αργυρόπουλου θα χάσει επίσης τον προπονητή και τους δύο ικανότατους Αμερικανούς παίκτες που διαθέτει.

Pisina.net

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. νομιζω κανενας δε διαφωνει οτι ο παο αυτη τη στιγμη εχει τις καλυτερες ακαδημιες αλλα αυτα τα παιδια για να παιξουν στη πρωτη ομαδα πρεπει να περασει τουλαχιστον μια πενταετια γιατι αμα τους βαλεις τωρα να παιξουν σε α1 το πιθανοτερο ειναι το κοντερ να γραφει πολλα με λιγα και να τους καψεις

Comments are closed.