ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ

0
142

Πολλές ιδιαιτερότητες κρύβει η επιστροφή της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης στο νερό. Και αυτό γιατί τα 5 από τα 12 κορίτσια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος βρίσκονται στην επαρχία και είναι εξαιρετικά δύσκολο, απαγορευτικό, να μετακινηθούν. Κανονικά, σύμφωνα με τις επιθυμίες της ομοσπονδίας αλλά και τις εξαγγελίες του υπουργείου αθλητισμού, η επιστροφή των αθλητριών της εθνικής ομάδας είχε προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη στην ανοιχτή πισίνα του ΟΑΚΑ.

Όμως κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί, αφού αρκετά στελέχη δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρόν.

Εκτιμάται ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την προσεχή εβδομάδα, όταν και τα κορίτσια της επαρχίας θα μπορέσουν να βρεθούν στην πρωτεύουσα.

Θυμίζουμε ότι η Αθνική ομάδα επρόκειτο να λάβει μέρος, για παρθενική φορά, στο προολυμπιακό τουρνουά που ήταν προγραμματισμένο να γίνει τέλη Απριλίου στο Τόκιο. Το προολυμπιακό μεταφέρθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία για τον Μάρτιο του 2021, με την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της,σαν ομαδικό, στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Η χώρα μας μέχρι τώρα λαμβάνει μέρος στους αγώνες με το ντουέτο, όπου οι ελπίδες της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και της Εβελίνας Παπάζογλου παραμένουν μεγάλες για την παρουσία τους, για τρίτη και δεύτερη φορά αντίστοιχα, στην ολυμπιάδα.

Pisina.net