ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

0
389

Τη νίκη που θα τη διατηρήσει τουλάχιστον στη δεύτερη θέση του Β΄Ομίλου της Α2 υδατοσφαίρισης Ανδρών, μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής, πέτυχε η Νίκη Βόλου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της συγκεκριμένης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το Σάββατο (14/4) το απόγευμα. Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα επιβλήθηκε με 9-6 του Νηρέα Πατρών.

Με κόκκκινες κάρτες αποβλήθηκαν, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, οι Τουλγαρίδης (για κλωτσιά σε αντίπαλο προς το τέλος της τρίτης περιόδου), Καθρέπτας (μίλησε ειρωνικά στους διαιτητές με τη λήξη του αγώνα), Νταλάπας (για διαπληκτισμό με αντίπαλο) από τον Νηρέα Πατρών και ο Καρκαλιάνης (διαπληκτισμό με αντίπαλο) από τη Νίκη Βόλου. Οι οπαδοί της της Νίκης, εξάλλου – πάλι σύμφωνα με το φύλλο αγώνα – πέταξαν μπουκάλια με νερό κατά της ομάδας της Πάτρας μετά το τέλος της αναμέτρησης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 9-6.Οκτάλεπτα: 3-1, 1-1, 2-2, 3-2.

Νίκη Βόλου: Δανιήλ 2, Γιαβαρίδης 2, Γκανάτσιος 1, Θεοδωρόπουλος 1, Γλούμης 1, Καρκαλιάνης 1, Μαρτζούχος 1. Νηρέας Πατρών: Τουλγαρίδης 3, Βέρρας 1, Σπανογιάννης 1, Κωνσταντακόπουλος 1.