ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Η ΝΕΠ

0
183

Δύο ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε η ΝΕ Πατρών. Πρόκειται για τον φουνταριστό Χάρη Σπανογιάννη και τον περιφερειακό Γιώργη Σανιδά.

Ο 28χρονος Χάρης Σπανογιάννης δήλωσε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και πάλι στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα να ασχολούμαι με το άθλημα της υδατοσφαίρισης», δήλωσε ο Χ. Σπανογιάννης και πρόσθεσε: «Το κλίμα στη ΝΕΠ είναι πολύ καλό. Είμαστε μια νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο, παρόλα αυτά θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολα την παραμονή μας στην κατηγορία».

Από την πλευρά του ο Γιώργης Σανιδάς υποστήριξε. «Βασικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία κι από εκεί και πέρα η υψηλότερη δυνατή θέση στην τελική κατάταξη», δήλωσε ο Γ. Σανιδάς και πρόσθεσε: «Το κλίμα στη ΝΕΠ είναι εξαιρετικό και με τις οδηγίες του προπονητή μας είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να αγγίξουμε τις φετινές προσδοκίες. Από την πλευρά μου θα συνεισφέρω όσο μπορώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here