«ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ»

0
544

Το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και η συνέπεια της διοίκησης ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά που οδήγησαν τον προπονητή Φάνη Κουντουδιό και τον Γιάννη Μπεριστιάνο να ανανεώσουν την συνεργασία τους με το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών του Εθνικού.

Οι δυο τους ήταν οι δύο τελευταίοι από μία σειρά ανανεώσεων (Τζωρτζάτος, Κόχειλας, Παπαδόγκωνας οι άλλοι τρεις), ενώ επίκεινται κι άλλες ανανεώσεις, αφού ο Εθνικός θέλει να διατηρήσει το βασικό κορμό της περασμένης σεζόν.

Τη διατήρηση του βασικού κορμού ώστε η ομάδα να ξεκινήσει έχοντας χημέια έθεσε ως στόχο ο προπονητής του Εθνικού, Φάνης Κουντουδιός λέγοντας: «Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Εθνικό. Η διοίκηση του συλλόγου έχει δείξει συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα, ενώ θα χαρακτήριζα το κλίμα ιδανικό, πράγμα που σου δίνει και περισσότερη όρεξη να δουλέψεις. Διευκολύνεται το έργο το δικό μου, αλλά και των παικτών. Συνεχίζουμε και πιστεύω πως θα υπάρξουν κι άλλες ανανεώσεις, αφού θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα έχοντας χημεία και να μην είμαστε μια εντελώς καινούργια ομάδα. Σίγουρα θα χρειαστούμε ενίσχυση και αυτό θα γίνει βάσει των οικονομικών δεδομένων που καθορίζουν και το σχεδιασμό. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για στόχους».

Από τη μεριά του, ο τελευταίος των τεσσάρων παικτών που ανανέωσε, Γιάννης Μπεριστιάνος υπογράμμισε: «Ο βασικότερος λόγος που μένω είναι αγωνιστικός. Η ύπαρξη του προπονητή και των συμπαικτών μου στην ομάδα και τη νέα χρονιά μου δίνουν τα εχέγγυα ότι θα συνεχίσει να γίνεται σωστή δουλειά. Παράλληλα η διοίκηση του Εθνικού έχει αποδείξει όσα χρόνια βρίσκομαι στην ομάδα ότι είναι φερέγγυα απέναντι μας και έχει τηρήσει τις συμφωνίες. Κάτι τέτοιο μετράει πολύ στις δύσκολες οικονομικά ημέρες».

Για το εάν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες: «Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχουν προτάσεις και κρούσεις. Είχα 1-2 κρούσεις, αλλά πολύ γρήγορα αποφάσισα να παραμείνω στην ομάδα μου».

Για το που μπορεί να στοχεύει ο Εθνικός μέσα στην επόμενη χρονιά: «Αυτό είναι πολύ νωρίς για να το πω για οποιαδήποτε ομάδα. Σίγουρα θέλουμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και πιστεύω πως αυτή είναι η πρόθεση όλων. Αλλά αυτό εξαρτάται από ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι θα έρθουν».

Θοδωρής Νταλαγιώργος