ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

0
175

Θερμά συγχαρητήρια στον Απόστολο Παπαστάμο και τον Κώστα Τζιλιβάκη εκφράζει σε γραπτή της δήλωση η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Μυλωνάκη.

Η κυρία Μυλωνάκη εκφράζει την πίστη της ότι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα έχει διπλή εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το επόμενο καλοκαίρι, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι μετά τον Παπαστάμο μπορεί να ακολουθήσει και ο Κάχρης.

Από κει και πέρα, η κυρία Μυλωνάκη καλεί την πολιτεία να στρέψει το ενδιαφέρον της στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου Χανίων, ενώ εκφράζει ευχαριστίες προς την Κολυμβητική Ομοσπονδία για τις διευκολύνσεις που παρείχε στην προετοιμασία των δύο πρωταθλητών.

Αναλυτικότερα, η δήλωση από την κυρία Μυλωνάκη είναι η εξής:

«Μια λέξη, είναι συγκλονιστικά υπέροχο αυτό που συνέβη στη Βουδαπέστη… Υποκλινόμαστε μπροστά στον αθλητή, στη δύναμη της ψυχής του, μπροστά στον ακέραιο χαρακτήρα του, σε αυτό το οποίο βοήθησε και κατάφερε ο προπονητής μας, Κώστας Τζιλιβάκης. Θεωρώ ότι η δουλειά τόσων χρόνων, τόσο από την πλευρά του αθλητή και του προπονητή όσο και από το Ναυτικό Ομιλο, ο οποίος στέκεται δίπλα στους αθλητές και τα τμήματα του, φέρνει αποτελέσματα και αυτά είναι τα καλύτερα που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς.

Ο Κώστας Τζιλιβάκης είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής και την τελευταία 20ετία, από την εποχή Λεντάρη και Μαχαίρα ακόμη, έχει στείλει αθλητές στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έφτασε η κορυφαία στιγμή, όπου ένας αθλητής του Ομίλου μας, με τη δύναμη της ψυχής που χαρακτηρίζει τον Απόστολο, ν’ ανέβει στην κορυφή του κόσμου με ένα φοβερό, με ένα ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ.

Είναι πολύ σπουδαίο ότι ο Απόστολος καταφέρνει σε αυτή την ηλικία να προκριθεί στην Ολυμπιάδα, πιάνοντας το όριο σε δύο αγωνίσματα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι του χρόνου δεν θα έχουμε έναν, αλλά δύο αθλητές στο Τόκιο. Το ελπίζουμε, το ευχόμαστε, είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι και θέλουμε να ελπίζουμε ότι η πολιτεία θα στρέψει πραγματικά το ενδιαφέρον της στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, γιατί εκεί γίνεται μια πραγματική και ουσιαστική δουλειά, να δώσει τη σημασία που πρέπει και να γίνει μια Ολυμπιακή προετοιμασία, ανάλογη των επιτυχιών που φέρνουν τα παιδιά μας. Είναι καιρός, έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις μας να γίνουν ένα διαμάντι, όπως τα διαμάντια που βγαίνουν μέσα από αυτές τις εγκαταστάσεις.

Θέλω να πω ένα θερμό ευχαριστώ στην Κολυμβητική Ομοσπονδία που διαπίστωσε μαζί με μας την αξία των δύο αθλητών μας και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η προετοιμασία τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να είναι η ανάλογη. Αποκορύφωμα ήταν η προετοιμασία την οποία παρείχε στους αθλητές μας στη Θεσσαλονίκη εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος, μιας και οι εγκαταστάσεις μας στο κολυμβητήριο δεν είχαν την φυσιολογική θερμοκρασία στην πισίνα».