ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΒΑΖΑΙΟΥ

2
360

Ο Ανδρέας Βαζαίος ήταν με διαφορά ο αθλητής που έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρόφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης 25αρας πισίνας, που διεξήχθη στη Γλασκώβη της Σκωτίας στις 4-8/12, κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο.

Ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον προπονητή του Έλληνα κολυμβητή στις ΗΠΑ, Μπράντεν Χάλογουεϊ, αναφέροντας τα κάτωθι:

Αγαπητέ κ. Χαλογουέι,

Εκ μέρους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια που δώσατε στον κολυμβητή μας Ανδρέα Βαζαίο, την περίοδο που μένει στις ΗΠΑ και τη συμβολή που και εσείς είχατε στις επιτυχίες του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης”.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεια σας,Κοιτούσα την ιστοσελίδα σας pisina.net καιβρήκα μια χρήσιμη ανάρτηση στη σελίδα https://www.pisina.net/%cf%83%cf%85%ce%b3%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%bf%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81/. Μπορώ να γράψω έναπαρόμοιο ενημερωτικό άρθρο, σε συνδυασμό με ένα url που θα αυξήσει σημαντικά τοκοινό σας (επισκεψιμότητα). ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ για να τοποθετήσω (δημοσιεύσω) τέτοιοπεριεχόμενο στον ιστότοπό σας.
    Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για πιθανές επιλογές και τοκόστος τους.

    Με τους χαιρετισμούς μου
    Den smith

Comments are closed.