ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Ο ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ Δ. ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗ

0
415

Ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα για τον άδικο χαμό του Δημήτρη Παυλογιάννη έστειλαν οι άνθρωποι του Ν.Ο Αμφιθέας, μέσω της σελίδας που διατηρεί ο σύλλογος στο Facebook.

Δείτε παρακάτω το περιεχόμενο της ανάρτησης:

« Και έτσι απροσδόκητα και άδικα σε χάσαμε! Σα να μη χώρεσε τούτος ο τόπος την καλοσύνη και το χαμόγελο σου. 17 χρόνων με βλέμμα ώριμου άντρα. Ήσουν ο “Τσίφτης” μας. Δε θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος ήσουν και τι ποιότητα είχες. Μετά τα μετάλλια και τις χαρές μας στεναχώρησες, αλλά έτσι είναι οι τσίφτες, απρόβλεπτοι.
Όσοι ήμασταν μαζί σου θέλουμε να ευχαριστήσουμε με όλη μας τη δύναμη το προσωπικό και τους γιατρούς του ΕΚΑΒ και τους γιατρούς και το προσωπικό του ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης που πάλεψαν λυσσαλέα να σε φέρουν, για πάνω από τρεις ώρες. Δεν έχουμε γνωρίσει μεγαλύτερη αφοσίωση και συμπαράσταση.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές των Σερρών και της Λάρισας Δημήτρη Κόκκινου και Βασίλη Σταύρου που ήταν εκεί από το πρώτο δευτερόλεπτο. Είναι παράδειγμα.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα του Χαΐδαριου θα γίνει η νεκροσιμος ακολουθία και η ταφή στο 3ο νεκροταφείο. Ελάτε όλοι όσοι τον γνωρίσαμε και τον ζησαμε να πούμε το τελευταίο αντίο στο Μητσάκο μας και να χαμογελάσουμε όπως εκείνος, για το σύντομο του πέρασμα από αυτή τη ζωή. »