ΣΤΟ “ΤΙΜΟΝΙ” ΤΟΥ ΝΟΛ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

1
498

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον διακεκριμένο προπονητή Γιάννη Παπαγιαννάκη, ανακοίνωσε ο ΝΟ Λάρισας, για τη θέση του πρώτου προπονητή της αντρικής ομάδος που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών όπως επίσης και για τις ομάδες Νέων Ανδρών και Εφήβων του συλλόγου.

Στα πλαίσια της προσπάθειας ανάπτυξης του αθλήματος της υδατοσφαίρισης στη πόλη της Λάρισας ο σύλλογος προέβη στη παραπάνω συμφωνία με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του τόσο ως αθλητής (29 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας μας, 600 γκολ στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, αγωνίστηκε στις ομάδες του ΠΑΟΚ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΒΟΛΟΥ και ΑΡΗ), σαν πρώτος προπονητής σε ομάδα Α1 κατηγορίας (ΠΑΟΚ) όσο και σαν υπεύθυνος ανάπτυξης ομάδων υποδομών με πολύ μεγάλη επιτυχία. (ΠΑΟΚ, ΒΕΡΟΙΑ, ΟΦΘ).

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ένας ικανότατος προπονητής, που έχει πολλά να δώσει σε μια ομάδα η οποία εκπροσωπεί μια από τις μεγαλύτερες πληθυσμιακά πόλεις της χώρας μας, που κάνει και τις προσπάθειες να κερδίσει τη θέση που της αρμόζει στο άθλημά μας. Συγχαρητήρια για την επιλογή τους και καλή επιτυχία στο έργο του στον Γιάννη.

Comments are closed.