ΣΤΟ ΚΑΛΙΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

8
692

Για το Κάλιαρι και το Μεσογειακό Κύπελλο (1-4 Αυγούστου) αναχωρεί τα ξημερώματα (31/7, 05.55 μέσω Ρώμης) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων (Κ17).

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής πολίστες: Μανώλης Ανδρεάδης, Δημήτρης Σγουρίδης, Γιάννης Κεχαλάρης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Φίλιππος Κουγιούνης, Κώστας Μόκκας, Μιχάλης Τσαταλιός, Αντώνης Βλάσσης, Νίκος Γκίλλας, Γιώργος Κατσαγούνος, Γιώργος Αθυμαρίτης, Κώστας Μαθιόπουλος, Σταμάτης Κουτρουλάκης,.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κραβαρίτης, ο συνεργάτης του Νίκος Βενετόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος, ο διεθνής μας διαιτητής Χρήστος Κουρτίδης και ο έφορος Δημήτρης Γρυπάρης, μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ.

Οι Όμιλοι της διοργάνωσης:

Α’: Ουγγαρία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Σερβία

Β’: Κροατία, ΕΛΛΑΔΑ, Ιταλία, Ισπανία

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας, στη φάση των Ομίλων (τοπικές ώρες):

Πέμπτη, 1/8

20.00 Ιταλία – ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή, 2/8

11.40 ΕΛΛΑΔΑ – Ισπανία

18.40 Κροατία – ΕΛΛΑΔΑ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΤΟ ΚΑΛΙΑΡΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ 2004 ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ …….ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ……ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΥΘΟΥΝ ΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ …..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ …….

  2. ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

  3. Στην Εθνική αντρών συμμετείχε αθλητής που δεν είχε ‘βραχεί’ την προηγούμενη χρονιά.
    Αρα μην μας κάνει τίποτα εντύπωση αφού η Ελλάδα λειτουργεί δεκαετίες με αυτήν την νοοτροπία.

  4. ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ……ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ …………ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ…………..

  5. ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΒΓΗΚΕ …… ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ …..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ……ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ …….ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ……..

Comments are closed.