ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

0
258

Για την πόλη του Βόλου θα αναχωρήσει την Κυριακή (8/12, 09.30) από τα γραφεία της ΚΟΕ η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (12-26 Ιανουαρίου).

Οι 21 πολίστριες που έχει καλέσει ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, είναι οι εξής: Διαμαντοπουλου Χ., Σταματοπούλου, Αβραμιδου, Τσουκαλά, Πλευρίτου Ε., Πλευρίτου Μ., Πλευρίτου Β., Κανετίδου, Μυριοκεφαλιτακη, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Δουρέκα (Ολυμπιακός), Ξενάκη, Διαμαντοπούλου Β., Πάτρα, Κότσια, Κοτσιώνη, Νίνου, Κοντονή, Πρωτοπαππά (ΝΟ Βουλιαγμένης), Τριχά (Νηρέας Χαλανδρίου).

Από την αποστολή, δεν θα ταξιδέψει στο Βόλο η Νικόλ Ελευθεριάδου, λόγω αποκατάστασης ενός τραυματισμού, ενώ λόγω τραυματισμών δεν κλήθηκε η Χυδηριώτη και η Ελληνιάδη.

Την αποστολή συνοδεύουν, εκτός από τον Γιώργο Μορφέση, η Αγγελική Γερόλυμου, η Έλενα Κούβδου, ο Στέφανος Λέανδρος, ο Πέτρος Μποτώνης, ο Άρης Χριστόπουλος και η Έφη Βούλγαρη.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, ο Γιώργος Μορφέσης δήλωσε τα κάτωθι: “Μία υγιής και χωρίς τραυματισμούς ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και αυτός είναι ο στόχος μας”.